Ако за свој одмор бирате само најбоље, дестинација која вас никако неће разочарати је Анталија, најпопуларније летовалиште Турске. Град познат по врхунској услузи хотела, прелепим дугим плажама и најпопуларнијом међу њима, „Лара“ пешчаној плажи. Рај дуг 8 километара, са нанизаним импозантним хотелским комплексима, задивљујућа је слика Анталије како дању, тако и ноћу, када хотели засијујају у топлим анталијским ноћима.

Међу завидним лепотама „Лара“ плаже сместио се хотел Royal Holiday Palace 5*. Надгледајући плави бескрај Медитерана, хотел има широку понуду садржаја за све узрасте, а посебно за породице. Хотел се налази на 17 километара од центра Анталије, и на само 500 метара од улице са разним баровима, ресторанима и продавницама, па је савршен избор за садржајан одмор.

У самом склопу хотела налази се бескрај могућности за опуштање и забаву. Отворени базен, базен са тобоганима, два дечија базена, од којих је један са тобоганима, као и аква парк (5 тобогана за одрасле и 3 за децу), забавни парк, фитнес центар, пикадо, аеробик, гимнастика, боћање, одбојка на плажи, тенис, ватерполо, анимације и разни занимљиви програми, само су део разнолике понуде хотела.

У оквиру ultra all inclusive услуге баш ништа не мањка, па су и оброци прилагођени свачијим потребама. Посебни дијетални мени, дечији и тематски бифе само за најмлађе, па и посластичарница и сладоледи најразличитијих укуса, уживање су за свачије непце. Да бисте осетили чари Турске, обавезно испробајте чувене турксе посластице и чај у такозваном турском шатору, и осетите дах примамљујуће атмосфере оријента. Поред три главна ресотрана, ту је и пет a la carte ресторана и чак девет барова, распоређених у башти и на плажи хотела, за ваше савршено место за опушање и освежење.

За госте који желе потпуно да се опусте на свом одмору, топла препорука је одлазак у спа центар. Удовољите себи у турском купатилу, уз опуштајућу масажу, или одласком у сауну, ђакузи, парно купатило или зону за одмор. За додатни комфор, у хотелу су гостима на располагању разноврсне продавнице, фризер па и сале за конференције и састанке.
Хотел Royal Holiday Palace 5* са сигурношћу ће вам пружити све што вам је потребно за дуго очекивани одмор, а на вама је само да се препустите чарима летњих дана који и даље трају у Анталији. На званичном сајту добро познате агенције "1 А Травел" наћи ћете врло широку понуду најпопупларнијих хотела у Турској и Египту, а уз само неколико кликова можете извршити и онлине резервацију и осигурати своје место под сунцем. За све детаље, ту је и контакт центар агенције – 011/655 78 00.

(ПР)