УКОЛИКО још нисте донели одлуку где ћете летовати, „Travelland“ је ту да вам у томе помогне! Из тренутне понуде издвајају се Г-хотели, луксузни комплекс, који чине: Theophano Imperial Palace 5*, Pallini Beach Hotel 4* и Athos Palace Hotel 4*, а за све су актуелни попусти до 29%! Такође, у току је и акција за бус превоз: за смене од 21.7. до 31.7, закључно са сменом од 9.9. до 19.9: повратна карта за одрасле је 40€, а за децу до 12 година 30€.


Само име G-Hotels гарантује савршен одмор за целу породицу. Цео комплекс се налази на Касандри, недалеко од места Калитеа и у потпуности је покривен зеленилом, уређеним паркићима и спортским теренима.

Потпуно реновирани Theophano Imperial Palace 5* дао је потпуно нову димензију и квалитет ланцу Г-хотела. Истиче се својом иновативношћу и декоративношћу у погледу уређења соба. Гости овог веома луксузног хотела користе све садржаје и услуге целог комплекса: сопствену плажу, паркинг, базене, отворени биоскоп и позорницу, конференцијску салу, фитнес, сауну, масажу, барове, ресторане и још много тога. Собе су врло лепе и удобне и свака садржи клима уређај, мини бар, купатило са ђакузијем, бадемантилима, феном за косу и козметичким препаратима, терасу/балкон, сеф, САТ ТВ, АДСЛ конекцију. За Theophano Imperial Palace 5* актуелни су попусти до 29%!

Athos Palace Hotel 4* је луксузно all inclusive одмаралиште, које садржи 6 тениских терена и олимпијски слатководни базен. Гостима је на располагању школа роњења, као и разноврсни спортови на води, као што су скијање на води, вожња кануа и роњење. Ту су и отворени и затворени базен, дечије игралиште и целодневна дечија анимација, терени за спортске активности... За Athos Palace Hotel 4* актуелни су попусти до 29%!

Pallini Beach Hotel 4* се налази на сопственој плажи и састоји се из главне зграде и бунгалова. Богати доручак и вечера на бази шведског стола се служе у главном ресторану, освежења и коктели су доступни у баровима, а традиционална таверна је отворена целог дана и нуди јела грчке кухиње, укључујући свежу рибу и морске плодове. Собе су климатизоване и садрже ТВ, фрижидер и сеф, а поједине собе имају удобан дневни боравак. Све смештајне јединице обухватају балкон или терасу са погледом на море, на базен или на врт. За Pallini Beach Hotel 4* актуелни су попусти до 29%!

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/ За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

(ПР)