Крстарење грчким острвима је више од доживљаја јер љубитељима Грчке даје могућност да их боље упознају и увере се у њихове тајне и митове. Античка Атина, космополитски Миконос, легендарни Ефес и романтични Санторини никога не остављају равнодушним.

На овој предивној пловидби морским плаветнилом чека вас и узбудљиви сусрет са лепотом острва Миконоса, односно магијом Милоса. Миконос је деценијама седиште светског џет-сета. Познато је по бурном ноћном животу и плажи Парадисо, па га често називају и грчком ибицом.

Сви сањају да доживе Санторини, острво са разгледнице чија посебност интригира подједнако не само авантурсите већ и људе који имају способност да препознају лепо.. Свој изглед дугује вулканској ерупцији од пре 3500 година када је западни део острва нестао у потпуности, а на источном нестала цивилизација Минојаца.

Одушевиће Вас и пловидба од Санторинија до божанственог Крита, острва поноса Грчке. Крит је најјужније, најсунчаније и највеће грчко острво. Место Зевсовог рођења и центар минојске културе, данас је престижна туристичка дестинација космополитског опредељења и невидљиве посебности због које му се враћају сви они који га једном посете.

И на крају Глифада и Атина у којој вас чекају тргови Омонија и Синтагма, споменик Колокотронису, стари и нови Парламент, Краљевска башта, Председничка палата, Зевсов храм на Марсовом пољу, тријумфална Хадријанова капија и стадион Калимармаро на коме су 1896. године одржане прве Олимпијске игре модерног доба и где је био циљ маратонске трке Летњих олимпијских игара 2004. године.

За вас овај сан постаће јава уколико одлучите да упловите у ову авантуру са агенцијом Контики Травел за полазак који је 19.07.

За цео доживљај Кон Тики Травел нуди и специјалне цене. Уживајте на CELESTYAL CRYSTAL крузеру са алл инцлусиве услугом и ATHENS COAST 4* хотелу у оквиру којег су предвиђена ноћења са доручком. Цена аранжмана је 999 евра за двокреветну собу у унутрашњој кабини на броду и 1.199 евра за смештај у спољашњим кабинама на броду.

Напомињемо да поред наведеног термина нуде и поласке сваког петка током јула и августа.

У цену је урачунато: авио-превоз, трансфер, хотел, брод и водич.

Како би доживљај био још потпунији КонТики Травел је припремио и излете у палате Конос на Криту, градић Оиа на Санторинију и локалитет Ефес надомак Кушадасија који су такође укључени у цену аранжмана.

За сва додатна питања и информације, позовите цалл центар агенције КонТики Травел на број 011 20 98 000 или посетите најближу пословницу.

За најактуелније понуде, запратите КонТики Травел на друштвеним мрежама.

KonTiki Travel Facebook KonTiki Travel Instagram KonTiki Travel Twitter

(ПР)