Упознаћемо вас са једним од најатрактивнијих летовалишта Анталијске регије, Кемером, и потрудити се да вам приближимо све што га чини примамљивим. Препознатљива карактеристика Кемераје његова природна лепота, са много паркова, дрвећем поморанџи на сваком кораку, кристалним морем у ком се осликава зеленило борових шума, природна хладовина под густим крошњама, а у позадини планине. Права природна хармонија! Ту је и пешачка зона града са продавницама и ресторанима украшеним шареним цвећем. Дуге плаже су шљунковите, посуте песком, док град поседује и модерну марину са многобројним бродовима из целе Европе. Ако тражите мирну обалу за одмор, са удобним хотелима, Кемерје право место за вас.


У лепоте природе Кемера савршено су се уклопили пространи хотели, а један од оних који ћете једва чекати да препоручите некоме је хотел Ulusoy Kemer Holiday Club 5*, по структури врло специфичан. У овом хотелу вас очекују собе бунгаловског типа, окружене пријатним и раскошним зеленилом и изузетан садржај за децу свих узраста.


Уколико је ваша породица наклоњена природи и удобности, али такође воли и примерен луксуз, за вас је прави избор управо Ulusoy Kemer Holiday Club 5*. Предиван хотелски комплекс окружен дрвећем, налази се на својој плажи и поседује одличне капацитете за одмор и разоноду.


Изграђен је 1989. године, а комплетно реновиран 2014. године и заузима 42.700м2. Има 465 соба, од којих су у опцији стандардне и породичне собе и апартмани, за комфор свих чланова породице. Комплекс има своју 180м дугачку плажу од ситног шљунка и песка са доком и плавом заставицом ЕУ, коју поседују само најлепше плаже. Сунцобрани, лежаљке, душеци и пешкири се не плаћају, па не морате ни о чему бринути, већ се само препустити мору и сунцу.
Ulusoy Kemer Holiday Club 5* између осталог, има главни, дечији ресторан, à ла царте ресторан, барове (беацх, снацк, поол и аqуа), кафетерију, посластичарницу, “Pine House“, амфитеатар, дискотеку. Услуга у хотелу је Ultra all inclusive, на бази самопослуживања, а избор јела је толико широк, да просто нећете стићи да испробате све делиције. По хотелским правилима, у главном ресторану се служе: доручак, касни доручак, ручак, вечера, поноћна чорба, па и ужине током целе ноћи. За децу су ту дечији базен, мини клуб (за децу узраста од 4 до 12 година), јуниор клуб (за мало старију децу од 13 до 16 година), мини диско, игралиште и дечији мени за вечеру.У хотелу Ulusoy Kemer Holiday Club 5* је све спремно за уживање целе породице, а његово идилично окружење пружиће вам потребан спокој који прижељкујете током целе године. Оно што ће вам се још више свидети су додатни попусти за овај хотел у агенцији „1 A Travel“, који важе за резервације направљене до 15. јула. Немојте никако пропустити ову специјалну понуду, а да бисте што брже осигурали своје место на летовању, агенција „1 А Травел“ нуди и могућност online резервације на самом сајту, па је потребно само неколико кликова и спремни сте за лето!(PR)