Плажом коју прекрива шљунак, а запљускује плаветнило нестварно чисте морске воде простире се шармантни Лутраки. Лутраки, уједно је и колевка древне грчке цивилизације, јер је његов централни положај, у комбинацији са познатим лековитим и природним минералним водама, био познат као најцењеније бањско лечилиште још у античкој Грчкој.

Уз морску обалу је прелепо шеталиште дуж којег је начичкано на десетине кафеа, кафића и расторана с понудом која дарује осећај да сте приспели на дестинацију која превазилази многа очекивања.

Педесетак метара даље је главна градска улица која се завршава симпатичним градским тргом. У овом делу се налазе и сувенирнице, цвећаре, ресторани и кафеи, добро опремљене продавнице мешовите робе, маркети, али и хотели јер се до обале и мора, удаљеног највише 100 метара, лако стиже изукрштаним уличицама које повезују шеталиште и главну градску саобраћајницу.

И у тим попречним “сокацима” су опет хотели, али и зграде с двособним и трособним апатманима углавним у власништву Атињана који у дане викенда преплаве Лутраки. Лети се овде живи “сто на сат”, али бројни гости уживају у благодетима без стрепње да у тој гужви неће наћи место за себе.

До Лутракија се брзо стиже. Трансфер модерним климатизованим аутобусима од ародрома у Атини до Лутракија не краде пуно времена. Вожња аутопутем траје око 45 минута.

За поласке 10. јула у понуди агенције Big Blue су специјалне понуде у “пакету за две особе”.

У хотелу Ахилион 4* сва задовољства у “пакету за двоје” коштају од 599 евра. Не заборавите да је у ово укалкулисана и цена авио-карте, такође за двоје. Хотел је на самом шеталишту уз море, има бесплатне лежаљке и сунцобране.

Уколико, међутим желите оно мало више, предлог је да за одмор, такође са свим погодностима које нуди “пакет за двоје”, одаберете сјајни Мантас 4*. Цена у пакету за две особе износи 699 евра.
У центру Лутракија, који је од Атине удаљен 85 км, и на 80 метара од плаже. Плажа је шљунковита, а лежаљке и сунцобрани су бесплатни за госте хотела. Свега 30 метара је удаљен од почетка шопинг зоне, а у близини су још и бројни ресторани и кафићи.
Лутраки је магичан не само због чињенице што је град с чудесном природом и плажом на којој се већ деценију вијори плава заставица као знак квалитета, већ и због начина живота овог приморског градића у коме је све на корак од било ког задовољства.

И остатак разгледнице Лутракија је права мала летња атракција. Уз морску обалу је прелепо шеталиште дуж којег је начичкано на десетине кафеа, кафића и расторана с понудом која дарује осећај да сте приспели на дестинацију која превазилази многа очекивања.

За сва додатна питања и информације, позовите инфо центар агенције Big Blue на број 011 41 41 411 или посетите најближу пословницу.

За најактуелније понуде, запратите их на друштвеним мрежама - Big Blue Facebook, Big Blue Instagram и Big Blue Twitter.

(ПР)