Данас ћемо вам представити један од најтраженијих хотела у Хургади, из богате понуде агенције „1 A Travel“.. У центру нове шетачке зоне Мемша, налази се Continental Hurghada 5*. Излази на најлепшу плажу у Хургади, на којој ћете уживати у шареном хладу, под високим, бујним палмама и сунцобранима од трске. Како прилазите мору, постаће вам јасне све очаравајуће приче које сте слушали о Црвеном мору, у памћење ће вам се урезати тиркизни рај пред вама, док вам кожа упија топлу енергију сунца.

Већ на улазу у хотел, у пријатној атмосфери лобија, уверићете се да је све подређено удобности и уживању. Лежерни и ненаметљиви луксуз, мир и тишина, све што вам је потребно уколико трагате за одмором у правом смислу, на ком ћете напунити батерије за све наредне изазове са којима се сусрећете и на послу и у приватном животу. Хотел Continental Hurghada 5* је један од оних у ком је врло добар однос квалитета и цене, а у оквиру алл инцлусиве услуге, гости имају на располагању бројне садржаје, попут а ла царте ресторана, базена и разних анимација. Заиста пуно има разлог због којих се гости овом хотелу радо враћају сваке године.

Сходно свему наведеном верујемо да је хотел Continental Hurghada 5* прави избор за ваш одмор, али уколико и даље имате неких недоумица, у туристичкој агенцији 1 A Travel ће вам помоћи око избора правог хотела. Немојте стати са маштањем и планирањем када изаберете хотел по својој мери. Ваш хотел ће вам свакако пружити одмор који прижељкујете преко целе године и забаву која се не заборавља тек тако, али одважите се да упознате и другачији Египат.

По доласку на дестинацију, свакако ћете чути за бројне могућности за забаву и авантуру, које се отварају током вашег боравка у Хургади. Снорклинг и излет на Рајско острво је нешто што одузима дах, а посета Каиру или Луксору је вредна сваког минута вожње, па кад сте већ у Египту, не пропустите да се упознате и са богатом историјом ове прелепе државе. Оно што је такође вредно спомена је нешто што је новина ове године у агенцији „1 A Travel“, а то су дневни летови. Можете изабрати аранжмане на 7 или 14 ноћења, избор је на вама, а ту су и посебне погодности за хотел Continental Hurghada 5* за поласке у јулу, које можете испратити на званичном сајту агенције.


Поред Египта, у понуди агенције „1 A Travel“ налазе се и бројне друге опције за одмор, а посебна погодност је могућност онлине резервације на самом сајту, најлакши и најбржи начин резервације вашег одмора!

(ПР)