Сви знамо да су најдрагоценији моменти они који су проведени у кругу породице. У том духу данас препоручујемо два хотела у Турскоји Египту, који су у категорији „двоје деце гратис“ и имају све што је потребно за незаборавне породичне моменте.


Уколико сте већ одлучили да ове године летујете у Турској, немојте заобићи да посетите Сиде, антички град непроценљиве лепоте и богате историје. Налази се на око 75 км од Анталије, и у њему се могу срести трагови чак дванаест цивилизација, па је због тога Сиде, пре свега центар историјске баштине, па тек онда туристички центар.

Свакако не треба пропустити ни једну а ни другу лепоту овог места, већ их спојити у једну интересантну посету. Сиде, град који је добио име по грчком називу за воће нар, пружиће вам надалеко познат и незабораван залазак сунца гледан из подножја Аполоновог храма.

Уколико се одлучите за летовање у Сидеу, немојте пропустити ни посету Римском амфитеатру, фонтани Нимфеум, мосту Аспендос, и гледајте да приуштите себи крстарење Манавгат реком. У залеђу рта, на коме је антички центар, развио се модеран Сиде, са десетинама хотела и ресторана. Центар Сидеапрепун је мањих радњи са одличним копијама познатих брендова и дизајнера, али уколико нисте добри у ценкању, заобиђите их.

Dream World resort


Хотел који се истиче у Сидеу, створен за летовање као из снова, јесте Dream World Resort and Spa 5*, и налази се на око 60 км од аеродрома у Анталији, а на само 6 км од центра Сидеа. Пешчана плажа, у поседу хотела, налази се на само 350 м удаљености од хотела. Преко пута хотела се налази стајалиште чувених долмуша, па је посета старом центру града веома једноставна.


Dream World resortDream World resort


Хотел представља одличан избор уколико путујете са децом. За децу је обезбеђен посебан мени у главном ресторану, одвојен део на базену, игралиште и дечији клуб за забаву и анимацију. Свакако, деца воле и пешчане плаже, баш какву има и овај хотел, а на којој је за госте хотела бесплатна употреба пешкира, сунцобрана, лежаљки и душека. До плаже веома често саобраћа и шатл аутобус.


Dream World resort

Нешто сасвим другачије представља летовање у Египту, у Сома Беју, летовалишту познатом по кристално чистој води, беспрекорним плажама и задивљујућем подводним светом. Разнобојни корали чине право благо Црвеног мора и дом најлепших морских становника. Ово мирно место је савршено за бег од буке и потпуно опуштен одмор, али нуди и могућност да испробате неки од забавних спортова на води и проведете испуњен одмор са својом породицом. Сома Беј се налази око 45 километара јужно од Хургаде. Красе га луксузни хотели и у њима шармантни ресторани и отворени простори за идеалне романтичне шетње. Овде се налази професионални голф терен/клуб који је отворен током целе године, како за искусне играче, тако и за почетнике.

Caribbean World Resort


Хотел који се истиче у Сома Беју по изузетно лепој плажи и занимљивој архитектури у афричком стилу јесте Caribbean World Resort 5*. Састоји се из мањих зграда, од којих је свака другачије, веселе летње боје, и које грле лепо уређену башту. На сунчаној обали Црвеног мора, представља прави летњи рај, прилагођен сваком госту. Боравак у овом хотелу заиста је јединствен догађај, јер са једне стране пружа поглед ка пешчаним планинама које додирују небо, а са друге стране ка кристалном тиркизном мору и савршено очуваној плажи. Алл инцлусиве услуга употпуњује ваш одмор, у виду многобројних специјалитета разних кухиња, па и различитих садржаја у самом хотелу као што су базени, аква парк, центар за роњење, амфитеатар, дечији клуб и терени за разне спортове. Било да чезнете за опуштањем на плажи са најдражима, романтичним моментима, или узбудљивим роњењем међу разнобојним лепотама Црвеног мора, Caribbean World Resort 5* има све!

Caribbean World Resort


За све детаље посетите званичан сајт агенције „1 A Travel“на ком уз само пар кликова можете резервисати своје летовање из снова.

(PR)