Као и много година до сада, Турска је дестинација која предњачи по броју хотела у понуди, као и по броју задовољних и одморних путника, који се са осмехом и финим, препланулим теном враћају својим домовима и одмах почињу да маштају о следећем лету, понесени утисцима и успоменама.

Једно од најпосећенијих места у Турској, у пријатном медитеранском климатском појасу, са дугим плажама које су прелепо уређене, а тиркизно море окупано топлим сунцем, подразумева се, јесте Анталија. Туристичка агенција 1 А Травел већ годинама своје верне клијенте упућује на одмор из снова у неки од бројних хотела у Анталији. Ова очаравајућа дестинација је већ дуго позната туристима из наше земље. Не само позната, већ се са слободом може рећи, једна од омиљених дестинација за летњи годишњи одмор. Разлога за то, свакако, има пуно. Не само да одлазите на дуго чекани одмор у место са пространим плажама и топлим морем, богатом културом и историјом, већ вас у одабраном хотелу чека надалеко позната турска гостољубивост и изванредна услуга. За вас то значи неколико дана разноврсне трпезе, са укусним делицијама светске и турске кухиње. За вас то значи удобна лежаљка и велики пешкир за плажу. За вас су то ситне, али јако важне ствари које годишњи одмор у Турској чине различитим од свих осталих дана у родном граду, са уобичајеним навикама и обавезама. То је за вас одмор!

Шта би још могло да допринесе да све буде чак и боље? Да ли је то икако и могуће? Јесте!

Замислите сада да ваших двоје малишана у пратњи две одрасле особе, у одабраном хотелу бораве бесплатно. То је сјајно, зар не? Није сан, није измишљено. У туристичкој агенцији 1 А Травел већ дуги низ година постоји дуг списак хотела који пружају ову врсту погодности. „Двоје деце гратис“ је управо оно што ће можда бити пресудно приликом доношења коначне олуке приликом прављења летњих планова.

Један од најпродаванијих хотела у чувеној Анталији, који спада у ову категорију, свакако је Porto Bello Hotel Resort & Spa – 5*. Хотел се налази на сопственој плажи, издвојеном делу познате градске плаже Коњалти, а од центра градске вреве Анталије, удаљен је око 6 километара. Таман толико да се можете одморити од гужве и буке, али не предалеко, уколико се те исте буке и гужве ужелите у току летовања. Са освртом на однос цене и квалитета услуге, хотел је одличан избор и за породични одмор, за парове без деце, као и за младе. Хотел има своју 150 метара дугу шљунковиту плажу, до које се долази тунелом испод улице. Сунцобрани, лежаљке и душеци се не плаћају. Гурманима су на располагању главни ресторан “Палм”, два “à la carte” ресторана (рибљи “Мангал“ и италијански “Алегриа“), а за даље уживање и опуштање ту су и три бара („Lobby“, „Beach“ i „Sailors“), и наравно дискотека, ако вас понесе расположење и топла анталијска ноћ. За најмлађе су ту мини клуб (5 – 12 година) и дечији базен.

Хотелска услуга је на базиAll Inclusive концепта – самопослуживање. Избор више јела према хотелским правилима у главном ресторану: доручак, касни доручак, ручак, вечера, поноћна ужина, кекс, сендвичи, кафа и колачи, разне ужине, локална алкохолна и безалкохолна пића. Али то није све! На одређене поласке у јуну, снижене су и цене авио карте за децу, па тако за полазак 9. јуна плаћају само 9 евра и таксе, док за поласке 12. и 13. јуна плаћају 49 евра и таксе и 15. и 16. јуна 99 евра и таксе. Заиста права мотивација да се што пре одлучите за летовање у овом хотелу.Ако вам све ово делује примамљиво, и већ замишљате себе и своје најдраже покрај плаже, уз мирис мора, значи да је право време да испланирате заслужени одмор, а то ћете најлакше урадити посетом званичног сајта и закорачити у свет путовања.


(ПР)