ИАКО тако не делује, лето само што није стигло. Верујемо да су вам тмурни дани и киша увелико досадили, па желите да побегнете у неке лепше пределе, где ће вас сачекати сунчани дани, умирујући звук таласа и освежавајући мирис мора. Негде где ће цела породица бити задовољна, ви одморити, а деца се добро забавити. А уз све то малишани боравити у хотелу потпуно бесплатно. Данас ћемо вам представити баш таква три хотела, сваки на другој предивној дестинацији. Од чувене Анталије, преко прелепог Бодрума, до егзотичног Египта.

Међу бројним хотелима у Анталији издваја се IC Green Palace 5*, који нуди гратис смештај за двоје деце узраста до 15 година, што јасно наглашава да је у потпуноси подређен савршеном породичном одмору. Налази се на око 25км од центра Анталије, сачуван од градске вреве, на својој пешчаној плажи.

Баш како што би се и по самом његовом имену дало наслутити, посебна чар IC Green Palace 5* је раскошно зеленило у које је ушушкан. Мирисна борова шума, поносна, висока, стабла палми, пажљиво одржаване и брижно уређене баште са егзотичним врстама. Додајте на то прекрасно плаву боју медитеранског мора и симпатичне дрвене мостиће и бројне базене налик лагунама. Рај је ту, пред вама.

Хотел IC Green Palace 5* има преко четири стотине соба, различитих типова, како би изашао у сусрет потребама најразличитијих гостију. Нема места за бригу ни када је гастрономско уживање у питању, хотел пружа all inclusive услугу, а поред главног ресторана, постоји чак још шест a la carte ресторана са најразличитијим кухињама, од пикантне мексичке, преко традиционалне турске, све до ресторана са специјалитетима од рибе и морских плодова. Неколико барова и кафића на располагању су за освежење са ногу, или релаксацију уз капућино. Расхлађење од врелих анталијских дана може се наћи и на неком од шест базена хотела, са најразличитијим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотел има и дечији базен и клуб за децу са разноврсним анимацијама и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у прелепом сећању.

Ic Green Palace 5

На самој обали Егејског мора, у једном од многима најдражих турских летовалишта, налази се Diamond of Bodrum 5*, као што му и само име каже, хотел који је заиста мали дијамант Бодрума. Само 200 метара га дели од приватне, пешчано-шљунковите плаже, која се лагано спушта и додирује освежавајуће море. Оно што је непроцењиво је ресторан хотела на отвореном, из ког се пружа поглед преко плаже, све до јахти које се шепуре уз обалу. Уз овакав доживљај, сваки залогај ће вам бити гушт. У складу са свим стандардима хотела од 5 звездица, Diamond of Bodrum 5* нуди услугу и садржај одличног квалитета, као и гратис смештај за децу до 13 година.

Diamond of bodrum

У оквиру самог комплекса су базени за одрасле и децу и дечији клуб, захваљујући чему ће деца увек бити анимирана и моћи ће да развијају своју креативност са професионалним аниматорима. Док ваша деца уживају у програму, ви имате прилику да искористите одмор до максимума и опустите се у традиционалном турском купатилу у спа центру, у оквиру ког су сауна, парно купатило и хамам у североафричком стилу, јер након целе године обавеза заслужујете да издвојите време само за себе.


Diamond of bodrum

Они који ипак воле активности на одмору, могу дан започети у теретани или искористити јединстевну прилику да испробају спортове на води и пробуде адреналин у себи. Diamond of Bodrum 5* са all inclusive услугом пружа све што вам је потребно за удобност у сваком смислу, па и кад је у питању храна. Поред главних оброка, можете се увек послужити чајем, дезертима, ужинама, или у бару предахнути уз освежавајући коктел. Највећу адут хотела Diamond of Bodrum 5* је одлична локација, на само 1км од центра Бодрума. Одлична прилика да истражите један од најлепших градова Турске, јер Бодрум заиста има шта да понуди.

Desert rose

Хотел Desert Rose 5*, огроман хотелски комплекс ушушкан у раскошну, цветну башту, налази се десетак километара од центра Хургаде. Сваки део хотела представља посебан кутак, уређен на оригиналан начин, па ћете се, шетајући од рецепције до плаже, на сваком кораку изнова одушевљавати најразличитијим садржајима. Дан у хотелу Desert Rose 5* можете започети јогом, или се разбудити аеробиком, затим уживати на лепо уређеној пешчаној плажи у облику лагуне, дугој читав километар. Поред ње, гостима су на располагању још две плаже на отвореном мору, као и понтон. Услуга се базира на концепту all inclusive, а осим главног ресторана, гостима су на располагању и a la carte ресторани италијанске и либанске кухиње, са најлепшим укусима оријента, као и један рибљи ресторан, уређен у морнарском стилу.


Desert rose

То наравно није све. Хотел има бројне барове, на плажи, поред базена и у башти, а на дечију радост, аква парк са 6 тобогана и дечији клуб. Малишани ће на тај начин потпуно уживати у летовању, али и ви ћете, што их видите широког осмеха. А посебна погодност је, наравно, што деца узраста до 14 година у хотелу бораве сасвим бесплатно.

За све детаље посетите званичан сајт агенције 1 А Травелили позовите кол центар на 011/655 78 00.


(ПР)