Египат је већ добро позната дестинација нашим туристима, а захваљујући томе, Хургада брзо шири своју понуду хотела. Агенција "1 A Travel" је увек у корак са новинама, па тако је и ове године у своју понуду уврстио новоотворени хотел Titanic Royal 5* у Хургади.

Већ при улазу у хотел постајете свесни да сте окружени високим луксузом. Кристални лоби, стаклени зид висине 9 метара и гламурозна рецепција увериће вас да сте донели праву одлуку у одабиру хотела. Хотел има 387 пажљиво и модерно дизајнираних и декорисаних соба, у најлепшим бојама Црвеног мора.

Поглед из соба се пружа ка целом комплексу, бистрој, тиркизној обали и приватној, природној плажи, дугачкој 180 метара. Посебна предност овог хотела је што је цео комплекс покривен бесплатним WиФи интернетом.

Ова оаза луксуза налази се у близини срца саме Хургаде, на око 10 километара од аеродрома и савршено је место за одмор који комбинује забаву и релаксацију. У башти хотела се налази аква парк са 13 тобогана, као и велики избор пространих базена, на површини од 5200 м2.

Уколико пожелите још више забаве, увек можете, сасвим бесплатно, испробати и аква парк са 30 тобогана у суседном хотелу Titanic Resort & Aqua Park, који је са друге стране улице, на само 200 метара раздаљине.

Ни услуга хотела није ништа мање узбудљива, јер са Royal All Inclusive концептом, покривене су све потребе гостију. Главни ресторан „Diamond“ самим именом наглашава да можете очекивати најелегантније примере различитих светских кухиња, помешаних са локалним египатским залогајима. Уз то 6 барова, 3 а ла царте ресторана, сваки другачијег концепта, од укуса из Италије, па чак до Далеког истока и Монголије. Сваки специјалитет је вешто припремљен, као најбољи примерак из сваке кухиње, па је ваше уживање загарантовано.

Добро организован интернационални анимациони тим брине о гостима током целог дана. Тако су организована разна такмичења, игре и активности на плажи, као и уживо музика и ДЈ у вечерњим сатима.

Посебно је посвећена пажња деци узраста од 4 до 12 година. Лоциран у близини плаже, Titanic Kids Club нуди мноштво рекреационих активности, као што је дечији базен са тобоганима, игралиште створено за дечију забаву, мини диско и посебни програми Miniland и Minimax Show.

Када зажелите свој мир и потпуно опуштање ваших мисли и тела, добродошлицу ће вам пожелети Royal Wellness & Spa центар, елегантно и прецизно опремљен, тако да све буде подређено вашем комфору. Два парна и три турска купатила, две сауне, ВИП ђакузи, фризерски салон и собе за масажу, звучи заиста фантастично!

Мало је рећи да је хотел Titanic Royal 5* право оличење луксуза. Уверите се у његов сјај, али и лепоте Египта овог лета. За све додатне информације посетите званичан сајт агенције „1 A Travel“ или позовите цалл центар на 011/655 78 00.

(ПР)