Мармарис је град најразличитијих предела. Када крочите у град, већ први утисак ће бити феноменалан, а током боравка осећај дивљења никако неће избледети. Док вас греје пријатна температура, слике природе се смењују пред вама и погледом покушавате да обухватите све лепоте. Дуге пешчане плаже, уз море саткано од најразличитијих зелених и плавих нијанси, са покојим спрудом који доприноси шаренилу пејзажа, паркови покрај обале који ће вам пружити предах у хладу, зеленило брда са маслињацима. На једном од брда остаци тврђаве, са које се пружа панорамски поглед на град. Уживаћете у призору живописног окружења као са разгледнице, које смо волели да шаљемо када смо били мали.

Међу свим лепотама Мармарисаналази се један посебан хотел, који се издваја по одличној услузи, Elegance Hotel 5*. На само 3 километара од центра Мармариса, пронаћи ћете своју оазу мира и напунићете батерије, након што сте током године напорно радили и заслужили да се напокон опустите. Уживаћете на топлој пешчаној плажи, са дрвеним понтоном, уз ваш омиљени коктел, пливаћете у савршено чистом мору, или ћете се можда упустити у неке водене спортове који су у склопу овог хотела. Предахнућете у луксузним собама са погледом на зелену башту, док до вас допире освежавајући мирис мора.

Elegance Hotel 5* се у оквиру свог беспрекорног гостопримства може похвалити all inclusive услугом. Састоји се од три блока, поседује 193 смештајне јединице, два ресторана, а ла царте ресторан и 5 барова. Поред свих уживања у хотелу, треба искусити нешто што је својствено турској култури, а то је турско купатило, односно хамам. Доживећете нешто сасвим ново и осетити оријенталну атмосферу у потпуности. За опуштање ту су и сауна, ђакузи, парно купатило, масаже и разни третмани лица и тела. Хотелпоседује два отворена базена, један надомак плаже и други са баром, који је издвојен у засебном делу хотела. Од осталих активности које се могу наћи у хотелу ту су: велики број водених спортова, билијар, Плаyстатион соба и разне анимације у току дана и вечери. Уколико са собом водите малишане, неће им бити досадно, јер своје време могу провести у дечијем клубу, базену, на игралишту, или учествовати у разним дневним анимацијама.

Вече у Мармарису је нешто најлепше што ћете доживети. Стазе оивичене палмама, сјај и музика, највећа марина у регији, луксузне јахте, све што мами туристе да похрле у топле сокаке града и препусте се забави. Улице које обилују златом, кожом, накитом и гардеробом, кафићи за предах после куповине. А када се кафићи затворе, почиње забава која траје до касно у ноћ, у дискотекама најразличитије музике. Мармарис заиста за свакога нуди нешто занимљиво.

Немојте нам само веровати на реч, већ доживите и сами Мармарис, град за све. Информишите се на званичном сајту туристичке агенције „1 A Travel“ о свим понудама за лето, испланирајте свој одмор на време.


(ПР)