У приобаљу Хургаде нижу се атрактивни хотели, велики број из светски познатих ланаца. Многи Хургаду из тог разлога називају градом хотела. Оно што се у овим хотелима подразумева је висок квалитет, увек љубазно особље и богата понуда хране и садржаја у оквиру алл инцлусиве концепта. Све са циљем да се гости осећају добродошлим на сваком кораку. Први већи хотелски комплекси никли су у Хургади шездесетих година, са приватним плажама, разноликим садржајима, уобличени савременом архитектуром са додиром оријента. Турситичка агенција „1 А Травел“ са традицијом и ове године у својој понуди има најлепеше хотеле, а као новину и додатну погодност, ове сезоне уводи и дневне чартер летове за Хургаду недељом, на 7 и 14 ноћења. Данас ћемо вам открити која су то 3 најпосећенија хотела Хургаде, које туристи најрадије бирају за свој одмор.


Хотел Desert Rose 5*, огроман хотелски комплекс ушушкан у раскошну, цветну башту, налази се десетак километара од центра Хургаде. Сваки део хотела представља посебан кутак, уређен на оригиналан начин, па ћете се, шетајући од рецепције до плаже, на сваком кораку изнова одушевљавати најразличитијим садржајима. Дан у хотелу Desert Rose 5* можете започети јогом, или се разбудити аеробиком, затим уживати на лепо уређеној пешчаној плажи у облику лагуне, дугој читав километар. Поред ње, гостима су на располагању још две плаже на отвореном мору, као и понтон. Услуга се базира на концепту алл инцлусиве, по принципу самопослуживања, а осим главног ресторана, гостима су на располагању и а ла царте ресторани италијанске и либанске кухиње, са најлепшим укусима оријента, као и један рибљи ресторан, уређен у морнарском стилу. То наравно није све. Хотел има бројне барове, на плажи, поред базена и у башти, а на дечију радост, аква парк са 6 тобогана и дечији клуб. Малишани ће на тај начин потпуно уживати у летовању, али и ви ћете, што их видите широког осмеха. Хотел Desert Rose 5* стално унапређује своју понуду према потребама гостију, па се од ове године може похвалити и новим, реновираним супериор собама.


Desert Rose 5*


На само 5 километара од старог центра Хургаде и 4 километара од аеродрома, налази се нови шетачки центар, Мемша. Ново језгро града, као идеално место за вечерње шетње и љубитеље куповине, красе бројни хотели чији су садржаји створени за уживање. Један од њих је Steigenberger Aqua Magic Resort 5*, лепо уређен хотелски комплекс, из светски познатог ланца, савршен за породице са децом и све оне који воле аква парк и спортове на води. Хотел има своју лепо уређену пешчану плажу, која је од саме рецепције удаљена око 550 метара. Плажа је са друге стране променаде и до ње се може стићи кратком шетњом или шатл-голф возилом, које константно током дана превози госте хотела од голф терена и нуди им брз и комфоран одлазак на плажу. Хотел има многобројне базене, како за одрасле, тако и за малишане, а на крову се налази и релакс базен за одрасле, оаза вашег мира. За забаву ту је аква парк са тобоганима, јединствени адут овог хотела и дефинитивно један од разлога због ког се многи гости враћају у Steigenberger Aqua Magic Resort 5*.


Continental Hurghada 5


У његовом комшилуку налази се још један одличан хотел вредан помена, Continental Hurghada 5*. Поседује једну од најлепших плажа Хургаде, на којој ћете уживати у шареном хладу, под високим, бујним палмама и сунцобранима од трске. Како прилазите мору, постаће вам јасне све очаравајуће приче које сте слушали о Црвеном мору, у памћење ће вам се урезати тиркизни рај пред вама, док вам кожа упија топлу енергију сунца. Већ на улазу у хотел, у пријатној атмосфери лобија, постаје вам јасно да је све подређено удобности и уживању. Лежерни и ненаметљиви луксуз, мир и тишина, све што вам је потребно уколико трагате за одмором у правом смислу, на ком ћете напунити батерије за све наредне изазове са којима се сусрећете и на послу и у приватном животу. Хотел Continental Hurghada 5* је један од оних у ком је врло добар однос квалитета услуге и цена, а у оквиру алл инцлусиве услуге, гости имају на располагању бројне садржаје, попут а ла царте ресторана, базена и разних анимација.

Continental Hurghada 5


Лето је на прагу, па је дошло и време за одлуке о одмору. Уколико изаберете било који од хотела из наше препоруке, сигурно нећете погрешити, а „1 А Travel“ има још много тога да понуди за одмор у врелим летњим данима. Проналажење идеалног места за летовање је увек узбудљиво, зато је наша препорука да посетите званичан сајт агенције и нека планирање почне!


Steigenberger Aqua Magic Resort


(PR)