У току је нова промоција Ер Србија која својим путницима нуди девет нових дестинација по веома атрактивним ценама. На располагању су Кијев, Мадрид, Барселона, Ријека, Краснодар, Хелсинки и Каиро, као и сезонске дестинације Ница и Задар. Током промотивног периода који се завршава 28. фебруара, повратне авионске карте могу се купити по цени почев од 99 евра до Задра, 109 евра до Ријеке, 119 евра до Барселоне, 139 евра до Кијева, 159 евра до Мадрида и Нице, 189 евра до Хелсинкија, 259 евра до Каира и 279 евра до Краснодара. Више о новој промоцији Ер Србије можете сазнати овде.


“Изузетно смо задовољни што смо могли да испунимо жеље и изађемо у сусрет потребама наших путника, додавањем нових дестинација у нашу мрежу. Желели смо да покренемо промоцију да бисмо те дестинације учинили још приступачнијим за наше путнике. Ово је нови важан корак у развоју Ер Србије, док истовремено настављамо да унапређујемо наше услуге и понуду која је на располагању путницима,“ изјавила је овом приликом директорка Ер Србије за комерцијалу Драгана Франтов Николић.

Почев од јуна, Ер Србија ће обављати укупно 21 лет недељно до нових дестинација у својој мрежи, а истовремено ће током лета повећати и недељни број летова на неким од својих најпопуларнијих дестинација, као што су Цирих, Париз и Дубровник.

(ПР)