Захваљујући агенцији 1 А Травел водимо вас у Белек и Анталију, градове који представљају прави рај за туристе на обали Медитерана. Природне лепоте Белека откривене су 1984. године и реон је прозван „Туристички центар Белек“. У наредним годинама Белек постаје оно што је данас, рај на земљи, захваљујући бројним инвеститорима и Министарству туризма. Регија Белек се налази 30км источно од Анталије. Само насеље Белек се налази дубље у копну на главном путу ка Сидеу, а од њега води 4км дуг пут до обале, где се налазе хотелски комплекси и туристичко насеље које је одређено за модел изградње других туристичких насеља у Турској у наредних хиљаду година. Сви хотели нуде погодности тениских терена, затворених и отворених базена, комплетно су опремљени здравственим и фитнес центрима, као и игралиштима разних спортова. Многи од ових хотела доступни су сада и нашем туристи захваљујући агенцији „1 А Травел“.

Један од свакако најлепших комплекса у Белеку је хотел „IC Santai Family Resort“, који својим садржајима и услугом испуњава све оно што гости могу да пожеле да би имали савршен одмор. Налази се на својој плажи, на 1,5км од места Кадрије и 7км од самог центра Белека. Хотел пружа ултра алл инцлусиве услугу, за коју су поред главног ресторана, задужени и 6 а ла царте ресторана, различитих светских кухиња, 6 барова, дискотека и кафе. За пливање и сунчање, ту је прелепа 300м дуга пешчана плажа хотела, која је окружена разним зеленилом, што представља посебан угођај и употпуњује већ нестварну слику тиркизног мора. Уколико некоме слана вода случајно досади, хотел има отворени и затворени базен, релакс и базен са анимацијама и са тобоганима, па свако може да нађе оно што баш њему одговара. На најмлађе се посебно мислило, па су за њих ту дечији базени, аqуа парк са тобоганима, парк природе, игралиште, играоница, дечији ресторан и многи други садржаји који ће њихов боравак у овом хотелу учинити незаборавним.


Хотел „IC Santai Family Resort“ има укупно 464 собе, од стандардних до краљевских апартмана, а последњим реновирањем, у понуди хотела и агенције „1 А Травел“ су и нове сwим уп собе, које представљају нешто посебно. Ове собе се налазе на простору између главне зграде и плаже, имају директан улазак у базен са терасе соба, што је посебно интересантно гостима хотела. Постоје два типа ових соба, Сун сwим уп, које су површине 37м2, имају једну велику собу са терасом која излази на базен, у којима је могућ боравак двоје одраслих и двоје деце, и огромне Star swim up собе, површине 71м2, са две собе, дневном собом, два купатила и наравно, незаобилазном терасом која излази на базен, а у њима је могућ боравак за четири одрасле особе и двоје деце. Тако да су ове нове собе идеалне за одмор једне породице са већим бројем чланова или више породица које путују заједно на одмор, што је, по речима запослених у агенцији „1 А Травел“, веома чест случај међу њиховим клијентима.


О двомилионском граду Анталији не треба посебно трошити речи, јер поред бројних садржаја урбане средине, ту је и стари град који представља јединствену прилику упознавања историје овог града на једном месту. И у околини Анталије постоји доста занимљивих локалитета које треба посетити, а неки од њих су древна места попут Аспендоса, Перге, Пхаселиса, Манавгата, Сидеа и Термесоса, сви на удаљености до 50 км од града. На око 25 км од самог центра града, налази се један од хотела који свакако карактерише врхунска услуга и брига о гостима. То је хотел “IC Green Palaceкоји је отворен 2003. године и са својим бројним садржајима се простире на 93.000м2. Овај комплекс је бисер архитектуре и уређености, са многобројним базенима, повезаним дрвеним мостовима, зградама необичног изгледа и облика, тако да представља свакако нешто што би требало видети, а и свој одмор провести баш на овом месту, јер вам је уживање загарантовано. Оно што овај хотел додатно издваја је и прелепо зеленило које је присутно и пажљиво гајено у целом комплексу, па ту можете видети прелепе баште са тропским биљкама, многобројна стабла палми, које окружене боровом шумом праве прекрасан амбијент за савршен одмор. На то се надовезује и прелепа боја медитеранског мора у којој можете уживати са приватне пешчане плаже хотела. Хотел “IC Green Palace” има 429 соба, различитих типова, од стандардних, породичних, па до председничких апартмана, тако да и у том погледу може да задовољи прохтеве најразличитијих гостију. По питању хране и пића, гурмани не треба да брину, јер могу да уживају у all inclusive услузи, коју хотел пружа, поред главног ресторана и у шест а ла царте ресторана са најразличитијим кухињама, од мексичке, преко традиционалне турске, па до ресторана са рибљим специјалитетима и морским плодовима. Ту су још и пет барова и неколико кафеа у којима гости могу да потраже освежење. Расхлађење од топлих анталијских дана, поред плаже, може се наћи и неком од шест базена хотела, са најразличитијим садржајима, попут базена са анимацијама или тобоганима. Наравно и на најмлађе се посебно мислило, тако да хотел има и дечији базен и клуб за децу са многим анимацијама и тематским дневним и вечерњим забавама, па ће и њима боравак у хотелу остати у прелепом сећању.


Да би се боравак гостима учинио још приступачнијим, овај хотел је један из популарне понуде туристичке агенције “1 А Травел”, назване “двоје деце гратис”, тако да је у њему омогућен боравак у стандардним собама за двоје деце узраста до 15 година, а да се притом за њих не плаћа смештај у хотелу, што ће свакако додатно олакшати вашу одлуку да баш у овом хотелу проведете породични одмор.


Ако којим случајем неки од ова два хотела ипак не испуњава неки од ваших захтева, што је мало вероватно, посетите www.1atravel.rs и изаберите нешто из богате понуде за Кипар, Турску, Египат или Малту, сигурни смо да ћете наћи хотел за ваш савршен одмор.

(ПР)