НА својој, пешчаној плажи, на којој се вијори плава заставица, налази се фантастичан Delphin Imperial Resort Hotel 5*. Само десетак километара од центра и аеродрома у Анталији смештен је један од хотела из чувеног ланца, надалеко познатог по богатим садржајима.

Почевши од спољашњег изгледа овог великог хотела (више од 600 соба), преко унутрашњег дизајна свих просторија намењених гостима, укључујући свакако и саме собе, читав ресорт одише луксузом и обећава професионалну и више него добру услугу. Посебно познат је Спа центар овог хотела, па уколико ваш избор падне на њега, никако немојте пропустити да осетите чари и ове хотелске погодности. Delphin Imperial Resort Hotel 5* нуди Ultra All Inclusive услугу. Осим главног ресторана, на располагању је чак осам а ла царте ресторана, и то: по један ресторан италијанске кухиње, источњачке, националне-турске, мексичке и грчке, али и још два ресторана – један за љубитеље меса и вина, а други за оне који воле рибу и морске плодове.

Хотелска плажа се убраја у најлепше плаже Анталије. Опрема за купање и сунчање (лежаљке, сунцобрани, душеци и пешкири) је наравно бесплатна за госте хотела. Ипак, сто људи, сто ћуди, па вам можда од плаже буде дражи неки од бројних базена – отворени, затворени, релакс, са тобоганима... Важно је, заправо, да за сваког има понешто, па ће се тако најмлађи пронаћи у сјајној анимацији на дечијем базену, док ће њихови родитељи или баке и деке пронаћи мало релаксације у чувеном спа центру.

На обали Анталијске ривијере има још делфина. Из познатог ланца, у самој Анталији ту су још и Delphin Palace Resort Hotel 5*, затим Delphin Diva 5* и Delphin Be Grand Resort 5*. Нешто даље, у веселој и живописној Алањи има их још: у зеленилу ушушкан Delphin Botanik Platinum 5*, њему сличан Delphin Botanik Resort Hotel 5* и на крају, али ништа мање важан и добар, Delphin Deluxe Resort Hotel 5*.

Сви наведени хотели се налазе у понуди туристичке агенције 1 А Травел, из које нас такође, са задовољством обавештавају о сјајној „last minute“ понуди за Кипар и Малту, два предивна медитеранска острва окупана сунцем, културом и историјом. Поласци на обе дестинације су већ крајем текућег месеца, по изузетним ценама, па ваше пролеће ове године, може бити ваше лето, уколико су вам досадиле високе летње температуре и гужве.


(ПР)