ЧУВЕНА апатинска бања Јунаковић ових летњих дана показује своје чари, привлачењем гостију са свих страна својом лепотом и лековитим изворима, али и прелепим шумама, природом. Геотермална вода, са дубине од 700 метара, достиже температуру од 50 Целзијуса, а по свом квалитету спада у исти ред са водама чувених светских бања у Карловим Варима, Харкању и Липику.

Бања располаже са 131 двокреветном собом и четири апартмана. Медицинске терапије, под надзором стручног особља, обухватају успешно лечење свих врста реуматизма, дегенеративни и запаљиви реуматизам, деформације кичменог стуба и екстремитета, затим обољења костију и зглобова, стања после повреда костију и зглобова, постоперативна стања костију и зглобова, лечење спортских повреда, као и обољења периферног и централног моторног неурона, аномалија нервног система.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Молитве које доносе смирај души

Оно што је најважније, највећа предност ове бање је у томе што запослени прате светске трендове, па тимови физиотерапеута осмишљавају занимљиве програме. Најпопуларнији је третман блатом у којем се употребљава пелоид, лековито минерално блато које се користи у козметичке и спортске сврхе и за реуматска и кожна обољења.

Све су популарнији марокански велнес и биолошки третман лица. Такође, новоотворени спа и велнес центар у медицинском делу је све интересантнији. У новом амбијенту овог центра гости могу да пронађу идеално место за опуштање, пронађу свој мир, обнове енергију и забораве на свакодневне бриге.


ПОВОЉНЕ ЦЕНЕ

ЗА 950 динара по особи овде се може уживати у хидромасажној кабини, тепидаријумима, финским саунама, боди терм кабини и тушевима доживљаја. Комплекс базена отворен је сваког дана од 9 до 20 сати, цена улазнице за одрасле је 250, док је за децу, студенте, пензионере и труднице улаз 150 динара.