Oве године је Грчка апсолутна хит дестинација, с обзиром на све мању потражњу аранжмана за дестинације као што су Турска, Тунис, Египат... Сви они који су чекали последњи тренутак за организацију свог летовања, немају још много избора, па у агенцији „Travelland“ саветују да се пожури са резервацијама.

- За термине у августу, углавном је остало расположивих капацитета у нешто већим хотелима, као што су хотели из ланца G-Hotels“: „Pallini Beach“ и „Athos Palace“ – рекао нам је Милан Јованић из агенције „Travelland“. – Такође у агенцији „Travelland“ имамо и нешто мало расположивих капацитета за авио-аранжмане на острвима Грчке и аранжмане са аутобуским превозом за континентални део.

Уверили смо се у агенцији „Travelland“ да још увек има слободних соба у хотелима „Trypiti Bungalows“ 3* и потпуно нови хотел „Thassos Grand Resort“ 5* у регији острва Тасос, али не за цео август месец. Ту је и шармантни хотел „Lucy“ 5* у Кавали. Из понуде агенције „Travelland“, на популарном Халкидикију издвајамо из понуде и хотеле „Porto Carras Sithonia“ 5* и „Porto Carras Meliton“ 5*, као познатије у овој регији. Изузетну цену имају хотели „Kassandra Palace“ 5* и „Pomegranate“ 5* који се налазе на Касандри, хотел „Alexandros Palace“ 5* на Атосу, као и хотели из ланца G-Hotels: „Athos Palace“ 4*, „Pallini Beach“ 4*, „Theophano“ 5*, „Macedonian Sun“ 3*.

Клијенти туристичке агенције „Travelland“ прошле године су имали позитивна искуства са потпуно новим хотелом „Cronwell Sermilia“ 5* на Ситонији. За ову туристичку сезону агенција „Travelland“ је такође уврстила два потпуно нова хотела: „Thassos Grand Resort“ 5* на Тасосу и „Miraggio Thermal Spa“ на Касандри, који су овог лета угостили своје прве госте. У појединим терминима има још увек слободних капацитета.

Хотели који тренутно имају слободних соба, нису слободни у свим терминима током августа – наставио је Милан Јованић из агенције „Travelland“. – Буквално се ситуација мења из минута у минут. Уколико сте телефоном проверили да имамо нешто слободно, замолите да вам то исто причувамо док не дођете, уколико је то могуће. И крените одмах у Добрачину 43, у Београду. Чекамо вас на истој адреси.


СПЕЦИЈАЛНЕ ЦЕНЕ

У другој половини августа по специјалним ценама турситичка агенција „Travelland“ и даље има места у хотелу „Hanioti Grand Otel“ 4*, као и хотелу „Hanioti Grand Victoria“ 3* који нуди услугу полупансион, а са ценом коју имају поједини апартмани. Слична је и понуда за хотел „Pelli“ 3* у Пефкохорију, који је слободан у другој половини августа. На Олимпској регији не треба заборавити луксузни хотел „Cronwell Platamon Resort“ 5*, као и остале хотеле компаније „Cronwell“. Само треба пожурити, пошто сезона истиче и сви капацитети су скоро попуњени.