Kипар као дестинација постаје све популарнија из године у годину, а агенција „1 А Травел“ се труди да задовољи и најзахтевнијег путника. Из тог разлога, овог лета посебан акценат је стављен на северни део острва, где су турски хотелијери са својом препознатљивом услугом и повољним ценама пренели део турског гостопримства и луксуза, у комбинацији са предивним кипарским плажама.

Такав је и хотел „Елексус рисорт“ на око 12 км источно од Киреније, који својом лепотом, садржајем и услугом ни мало не заостаје за својим парњацима у анталијској регији. Свака од 5 звездица сија пуним сјајем. Хотел се налази на самој обали, на својој пешчаној плажи и поглед пуца по Медитерану.

Хотелски аква-парк са 24 тобогана, неколико ресторана, 8 барова, дечији клуб, спортски терени за кошарку, фудбал, тенис, одбојку, само су део фантастичне понуде хотела. На отвореним базенима се ужива као и у одличном спа центру, а ту је и казино за оне који би да окушају срећу.

Вечери уз незаборавне анимације или у модерно дизајнираној хотелској дискотеци гарантују добар провод. Иако хотел располаже свим капацитетима да не морате да изађете ван њега, ипак би била грешка не посетити макар оближњу Киренију и уживати у њеним лепотама, старинама, прелепим кафићима уз обалу...