Иако су Мима Живковић и Миона Јовановић на самом почетку ријалитија биле добре другарице, њихов однос сваким даном постаје све затегнутији. Током вечери Пинковој звезди је пукао филм, те је решила да раскринка своју бившу ријалити пријатељицу.

Наиме, Мима је осула паљбу по Миони пред свим задругарима и оцинкарила је рекавши да је Јовановићева оговарала Мају Маринковић, са којом се сада дружи.

Рекла си за Мају да је неприродна и вештачка. Сујетна си и љубоморна. И на мене си била љубоморна када сам певала. Што ниси љубоморна на Томовића када грли Мину, него само када грли мене? Ти ништа не знаш да цениш. Ти никад нећеш имати пријатељицу напољу - викала је Мима.

Како је Мима држала монолог у спаваћој соби, Матеја Матијевић ју је пецнуо шкакљивим питањем питавши је шта ће она бити кад изађе из ријалитија, због чега је она побеснела, па му се супротставила.

Шта ћеш ти напољу да будеш? Дечко за чивилук за девојке. Ја могу да будем к***а, проститутка, певачица, могу да будем шта год хоћу. Ти ћеш да будеш к**ц на бициклу јер си изиграо Тару. Цела нација те мрзи сада. Све ћу бре овде да раскринкам - беснела је Живковићева, па се поново обратила Миони.

Не шаљеш поруку да си нормална девојка, никад нећеш имати пријатеља. Никад нећеш бити прва. Цео живот ћеш да будеш друга. Пробала сам да ти будем пријатељ, али не вреди - викала је Мима.


Пинк.рс