Владимир Томовић поново је потенцирао причу о својој бившој љубави Станији Добројевић.

Учесник треће сезоне ријалити програма "Задруга", Владимир Томовић, скренуо је пажњу на себе турбулентним односом са бившом девојком из ријалитија, прослављеном ријалити такмичарком, Станијом Добројевић.

Чини се да шармантни Баранин не испушта прилику да спомене бившу драгу, па је тако описао како би изгледало да лепа Станија поново постане станарка велелепног имања.

Не верујем да ће ући, нема шансе. Међутим, и када би ушла, нема шансе да победи. Она ради исто што и ја, заврти све момке око себе, као што сам ја девојке, само су момци издржљивији - објашњава Томовић.

Ја мислим да је она презгодна. Харизма нула, а тело презгодна. Ко зна можда понове уђе - прокоментарисала је Ивана Шопић, док је Владимир негирао њен улазак.

Томовић се посетио тренутка из претходног серијала, када је пао на чари заносне старлете.

Добили смо задатак да 48 сати проведемо заједно, она је знала све о мени, ја о њој ништа. Тако је све почело... - присећао се задругар.

Подсетимо, цела нација сведочила је физичком обрачуну између бивших љубавника, Станије и Владимира, након којег је Томовић дисквалификован из даљег такмичења.


Пинк.рс