Гаги Ђогани, популарни денсер, актуелни је учесник треће сезоне најгледанијег ријалитија на овим просторима, а и шире "Задруге". Када је најављен његов улазак, привукао је велику пажњу, поготово због тога што је његова ћерка Луна Ђогани учествовала у претходне две сезоне, а у другој однела и победу.

Но, Гаги је успео да се издвоји својим понашањем, а осим са Сашком Каран, он је са свима у добрим односима.

Ми смо ступили у контакт са Гагијевом сестром Нађом, а поводом због ког смо је позвали јесте то што је овај задругар пре неколико дана плакао, највише због ћерке Нине. Одмах на почетку разговора смо је упитали да ли је испратила шта се дешавало и како је Нина реаговала на очеве сузе:

Код њега је то тако, он је јако везан за децу, за Луну и Нину, поготово за Нину, он је стално био са њом претходне две године. Она је плакала када је Гаги требао да уђе, рекла је "Немој тата, молим те, ја нећу моћи без тебе". Она је такво дете, кад год јој је тешко, има неких несугласица кући, школа, било каквих проблема, она дође код њега и изјада му се. Нина је синоћ дошла код мене, заједно смо све то гледале, она је то тешко поднела, жао јој је кад Гаги тако заплаче, и Луна је ту од јутрос исто - испричала је Нађа и додала да се он често сети неких ствари које је радио са Анабелом:

Често се он сети, изнесе емоције, све то што прича, ја то све знам, деца његова исто знају, радо се сети, то му је лепа успомена. И никад неће рећи ништа ружно.

Одлучили смо да пређемо на лепше теме, па смо упитали Нађу да ли јој се свиђа како се Гаги снашао у Задрузи, као и да ли мисли да ће му нека девојка запасти за око.

Пратимо га, наравно, гледамо нон-стоп. Добар је, скроз је добар, мало се не истиче, али мени је драго, не може ништа на силу, да прави неке приче. Није да га нема, да је незанимљив, има и горих, он је добар - рекла је Нађа и додала да не мисли да ће му нека девојка запасти за око:

Па ја не видим ниједну, не видим да нека може да му се свиди. Све су некако такве да гледају и залепе се за неког мало дрчнијег, попут ето Владимира, Стефан... Матеја ми је попут Гагија. Девојке су буди Бог с нама, лепе су, не могу да кажем, али јуре новац, лепе се за дечка попут Владимира и то тако - искрена је Нађа.

На самом крају разговора, нисмо могли а да не питамо Нађу да ли познаје девојку коју је Гаги поменуо, а са којом је имао кратку романсу непосредно пред улазак у "Задругу". Гаги је истакао да се нада да ће га она чекати, ако је права љубав између њих, иако је није условио, али не зна да га она заправо чека.

Знам ко је она, упућена сам у све, ми се чујемо, она редовно долази и све је у најбољем реду. Он је њој рекао "Ако будеш чекала, буде све океј, кад будем изашао, биће нешто. Ако не, ја те не задржавам, иди својим путем" и то је то, није хтео да је задржава, не зна колико ће остати и сматрао је да нема право да тако нешто тражи од ње. Он је њој све рекао у лице, међутим, она је рекла "Ту сам", нису обећали нешто једно другом посебно, он се заљубио, у ствари загрејао баш пред улазак, тако да видећемо - закључила је Нађа.