Актуелни учесник треће сезоне најгледанијег ријалитија на овим просторима "Задруга" Зоки Шумадинац изнео је неке пикантерије о поједним задругарима, кога не подноси и проговорио о сеансама које ради са Миљаном Кулић.

Искено, нико ме не нервира, ето једино могу да кажем да је то Веско. Нервира ме он зато што се у све меша, хигијена му није на завидном нивоу и то се осећа зато што седи ту поред мене - рекао је Зоки.

Његове сеансе изазвале су велику пажњу код задругара, а како их често ради са Миљаном Кулић, открио је како се она осећа због тога.

Ево ја до краја ове недеље има још петнаестак заказаних сеанси. Са Миљаном је супер радити, она је добра девојка. Сви су јако заинтересовани и могу да кажем да им је јако тешко и када падну, они желе да са мном попричају и њима буде боље. Што се тиче тих сеанси, оне подразумевају то да ми одлазимо у неку другу енергетску димензију и тамо одмах сазнамо где се налазимо, зашто смо лоше, али након тих сеанси осећамо се много боље и много растерећеније - испричао је Зоки.

Зоки је признао да је много познатих личности из света естраде долазило код њега на сеансе.

Ја се дванаест година бавим овим послом, тако да је било много људи код мене и са естраде, глумаца, политичара и спортиста. Тако да они се код мене потпуно отворе и могу да кажем да знам све, па чак и њихове најинтимније тајне. Не могу да кажем који су, али оно што ћу рећи јесте да када бих поменуо бар два имена, знам да би се сви изненадили - закључио је Зоки.


пинк.рс