Дрво мудрости је први пут у овој сезони позвало Далилу Драгојевић у Рајски врт како би поразговарали о свим дешавањима у Белој кући у протеклих девет дана. Том приликом му је задругарка признала да се веома лепо осећа на велелепном имању, али и да често пада у очај.

Шта те највише нервира када Дејан уради? - упитало је Дрво Далилу.

Нема ништа тренутно да ме нервира. Ми се некад покачимо када ме зове да седим са њим, а ја бих се дружила са неким другим људима. Мени некад сметају неки људи, некад њему сметају неки људи. Засметало ми је када је рекао да је Гаврић лош човек, а ја не мислим тако. Имамо другачија виђења - испричала је Далила.

Далилу је Дрво упитало шта јој најтеже пада у Белој кући, а она је у неколико наврата покушала да избегне одговор, а на крају је заплакала.

Мало сам се расплакала, удариле су ме емоције, мало срећа, мало туга. Недостаје ми много ствари, мени блиски људи. Најтеже ми је пало када сам се поздрављала са оцем. Недостају ми њихови савети. Лепо ми је на један начин, на други ми је скроз чудан. Увек ме убијају размишљања о будућности. Недосаје ми наша кућа. Ја се трудим да будем јака, али неке ствари ми тешко падају. Немам коме да се обратим. Уплашим се, јер помислим да не могу да издржим. Ја нисам никоме желела овде да отмем кревет, па ове игрице, ништа не буде како треба. Тако пожелим некад да мене неко загрли и да ми каже да ће бити све у реду. Било ми је тешко на уласку, преплакала сам цео дан у апартману. Увек се чудно осећам у затвореном простору - пичала је Далила јецајући, а онда је наставила:

Дејан све чува у себи, ја све морам да испољим и сузе и смех. Он јесте ту да ме устеши и да ме охрабри, али ја увек тражим неког другог са ким ћу да се испричам.
пинк.рс