БИВША учесница "Задруге 2", Миљана Кулић отворено је причала о својим бившим ријалити цимерима, а гледаоци крај малих екрана стрпљиво су чекали да се укључе уживо у програм емисије ,,Задруга - народ пита" и питају свог фаворита све оно што их занима.

Прочитајте још: ПОЗНАТ ЈОШ ЈЕДАН УЧЕСНИК ЗАДРУГЕ 3!: "Ако убодем тројку у Задрузи 3, вероватно ћу имати и неке премије"


У студију је пуштен снимак Миљанине жестоке свађе са Луном Ђогани, на тему њених емоција према певачу Слоби Радановићу, што је Миљана без длаке на језику прокоментарисала и домонстративно описала Лунино понашање, хистерисање и расправе које је водила својим партнерима, не би ли у очима народа била жртва, како је Кулићева рекла.

Она је то и демонстрирала у студију, а нико није очекивао да ће бацити и столицу, али оно што ће засигурно привући велику пажњу је њена тврдња које су сексуалне опредељености Радановић и Мирко Гаврић.

- И Луна и Слоба су знали на чему су са мном. Људи морају да схвате да став о неким стварима не мењам, ја коментаришем оно што ви пласирате. На основу тога, ја гледаоцима верујем, нико не би поставио неко небулозно питање. После сви имају амнезију или демантују. Онда виде клип и не знам како их није срамота да обмањују народ и водитеље. Никад нећу да заборавим колико је Сузана лагала, никад се она не сећа. Наравно да је Слоба крив, Кија је била у браку, а Луна се уплела у све то. Нема везе то што је урадила, али осећам горчину кад сам видела да је мајка у свему томе подржава. Слоба Радановић је бис*ксуалац, а Мирко је геј. Слоба је оженио Кију када је Мирко оженио Гагу. После се у "Задрузи" прао, а Мирка је оставила Драгана преко ноћи када је схватила све. Ја имам право на своје мишљење. Луна је чиста патетичарка: ,,Изведите ме одавде, нећу да будем повређена, мајко, мајко". Јадна она, нема среће у љубави - рекла је Миљана.

(pink.rs)