Оно што је дефинитивно обележило дешавања у Белој кући јесте жестока свађа и раскид Миљане Кулић и Лазара Чолића Золе. Поводом тога, данашња гошћа у емисији радио Амнезија је Марија Кулић која је отворено рекла шта мисли о ди-џеју и вези њене ћерке и Чолића.

Најбитније је да је њихова нездрава веза завршила. Ја сам одмах видела да од те везе неће бити ништа. Он је био са Миљаном зарад промоције, схватио је да је Миљани потребан мушкарац, видео је да је Миљана лабилна. Он се овде фолирао. Право лице је показао када су изашли. Лифт није радио у згради, он је бацио колица и љуљашку, кад је мени то Миљана рекла ја сам хтела да га ишутирам. Није бринуо о детету, много ме је разочарао - причала је Марија кроз сузе.

Марија је истакла да јој је драго што се њихова веза завршила, јер је Зола негативно утицао на Миљану и био са њом само зарад промоције и користи. Потом се Кулићка осврнула и на то да Чолић користи наркотике због чега такође сматра да Зола није дечко за њену ћерку.

Он конзумира траву, и то много. То се доказало и када је он изашао. Када је добио телефон, он је почео да кука, тражи и моли за траву. Он не може без тога. Он је дете без оца, њега чува самохрана мајка. Миљана је сажаљиве природе, а то није добро за њу. Када сам ушла овде у "Задругу", ја сам рекла да је Зола Давид број 2, он је користио Александру, тако је и Зола Миљану. Оставио је јер је знао да она после ријалитија неће изаћи сама, зато је он њој говорио да жели да живе заједно - причала је Марија док је Зола све време демантовао оно што је Кулићка изнела.

Пинк.рс