Публику крај малих екрана, али и све задругаре, шокирао је поступак Лепог Миће током емисије ''Питања гледалаца''. Он је псовао Станију Добројевић, па је у једном тренутку споменуо њеног оца који је настрадао.

Тим поводом смо позвали Станијину пријатељицу и ПР-а, Тамару Радоман која је поред Миће коментарисала и Луну Ђогани и њене оптужбе да је Станија искористила тај тренутак да буде у карду глумећи жртву која плаче.

Оно синоћ нас је јако све потресло, мене, мајку и њеног брата. Нисам могла да верујем. Онакво Мићино понашање, па после Лунино... - говорила је Тамара.

Она није могла, а да не настави да коментарише блогерку и њено понашање које ју је непријатно изненадило.

Што се Луне тиче, ја сам згрожена. Да она изговори да се Станија фолира када плаче, Станија након што су јој споменули оца који је погинуо. То је њој најболнија тачка. Није ми јасно како је могла тако нешто да каже?! Не могу да помислим ништа друго, осим да је зло - говорила је Тамара.

Девојка је до јуче ломила све. Види се њена љубомора. Ја више не знам како да је опишем. Она је лош човек. Налазила сам оправдања за њу, али после оног синоћ ја више немам речи - жестоко је коментарисала Станијина пријатељица и ПР за Пинк.рс!

Иначе, Станија је данас плакала због Луне Ђогани током разговора са Дрветом мудрости у Рајском врту, а том приликом ова задругарка истакла је да јој тренутно највећи проблем представља ситуација која се догодила синоћ.