У Задрузи 2 настала је општа пометња када је млада блогерка Луна Ђогани пред ширим аудиторијумом открила тајну коју је дуго скривала и негирала у јавности. Иако је познато да је у претходној сезони Задруге 1 упловила у љубавну везу са тада ожењеним певачем Слободаном Радановићем, а која се неславно завршила, Ђоганијева је далеко од очију јавности утеху пронашла у Ненаду Маринковћу - Гастозу, кога је представљала као свог најбољег пријатеља.

Међутим, она је пре неколико вечери након вишемесечне везе са Марком Миљковићем коју је остварила пред камерама обелоданила и аферу коју је имала са Гастозом, па је признала да никада нису били емотивно повезани осим страсти која је била присутна у великој мери.

Блогерка је тврдила да ће са њим заувек прекинути пријатељство због свог дечка коме је видно засметало њихово ,,другарство", а није могла ни да замисли да ће имати прилику да га сретне управо вечерас!

Наиме, Гастоз ће заједно са својом колегиницом Јами бити специјални гости на журки коју сваког уторка организује Велики шеф, где ће засигурно довести атмосферу до усијања и узбуркати односе појединих укућана.

Нема сумње да ће настати општи хаос када се Гастоз појави на вратима, а да ли ће због његовог присуства доћи до турбуленције у вези Луне и Марка, преостаје да сазнамо вечерас.