Након поделе буџета, дошло је до жестоког окршаја Сузане Перовић и Микија Ђуричића због Снежане Илић. Наиме, до сукоба је дошло када је Сузана негодовала због мешања заједничког новца за куповину, те је јој је Мики одбрусио.

...нема везе да ли се волимо или не волимо, треба да делимо. Волео бих да видим када су бирали око остајања или одласка на острво, шта би изабрала - причао је Мики.

Због њеног одговора Мики је одлепио, те је одмах почео да броји буџет који је добила плавуша како би јој вратио, а онда јој поручио да се више неће дружити.

Сузана, сад си поново слагала! Да је стигло писмо Великог шефа... Е, ја бих те сада замолио да престанеш! Е, ево ти твој буџет, не можеш да лажеш бре! Сузана, ево ти твоје паре, нећемо ми више ни у буџет, ни да се дружимо ни ништа - викао је Мики.

Бламирам се са тобом као будала више! Доста ми те је више! Циркузану један! Ово ти је последњи пут да ми с*реш по глави! Шта се дерњаш бре више! Ово је болест бре - узвратила му је Перовићка

Немаш м*да да кажеш тамо где треба, нашла си Снежану да нападнеш, најбоље да је она жена отишла на острво! Виде људи све - завршио је Мики.Пинк.рс