Александра Суботић и Давид Драгојевић, који често истичу да су у великој љубави, вечерас су се током емисије "Задруга, избор потрчка" жестоко посвађали након важног саопштења које је рекао водитељ Милан Милошевић.

Наиме, задругарима је саопштено да одлично знају да је у купатило дозвољено да улази само једна особа, а да ће им бити уведене камере уколико после изласка Милана Милошевића из Беле куће у пару уђу у тоалет.

Најбурније је на ту информацију реаговала Александра Суботић, која је упозоравала укућане да то не раде, а затим се посвађала са Давидом Драгојевићем, који је покушао да је смири, и том приликом га почастила тешким речима.
Прочитајте још - Влада, Јовица и Лазар у великој дилеми коју девојку да смувају, двојици се свиђа иста (ВИДЕО)

- Марш! Немој да си ми пришао! Марш у пи*ду материну! Пуши к***ц! Ајде, склони се! Склони се од мене исте секунде. Фолиранту један! Остави ме на миру! Ниси смешан! Одј**и! Марш! Ајде, не с**и! Једи г***а! Марш! Могу ја шта хоћу да радим! Ајде, не с**и! Једи г***а! Марш - говорила је Александра Давиду који је покушао да је грли.

Он је покушао своју девојку да смири и пољуби, међутим, није успео у томе, а после неколико минута расправе Давид се склонио од Александре.

- Сада сам ја, Милане, испушио к***ц! - био је Давидов коментар.(Пинк)