Док су сви задругари спавали, три ријалити шмекера: Владимир Томовић, Јовица Путниковић и Лазар Јеремић су се од раног јутра посветили чишћењу штале, а да би ову прву физичку активност себи учинили лакшом, они су причали о девојкама које су са њима у ријалитију.


Наиме, они су коментарисали која им се од задругарки највише допада и да ли према некој гаје симпатије.


Влада се у самом старту оградио да не жели да буде са Луном Ђогани и да му се физички допада Станија Добројевић, али да три дана нису довољна да донесе праву одлуку.


- Да нисам ушао са ставом да са Луном нема шансе... - започео је причу Влада, а онда је инсистирао да сазна ко се свиђа његовом ријалити другу Јовици:


- Рамона? Ево она има најлепше лице. Мина теби забранила све да гледаш. Доротеа? - упитао га је он.


Прочитајте још: ХАОС У ЗАДРУЗИ: Умало туча Томе и МЦ Дамира, реаговало обезбеђење, због псовки репер завршио у затвору (ВИДЕО)


- Мени је најбитније лице. Доротеа је лепа девојка... Ти смуваш Станију и кога ће он да смува, коју ће он (Лазар) да смува? - упитао је Јовица Владу.


- Чекаћу другу да дође - прокоментарисао је Лазар кроз смех.


Подсетимо, и Јера има најбољу комуникацију са Станијом и Луном Ђогани и темперамент ове две девојке му највише одговара исто као и Влади. Да ли ће између њих двојице бити борбе око исте девојке, остаје да сазнамо.


Како је протекао овај занимљив разговор између задругара и која задрукарка је по њиховом мишљењу најлепша, погледајте у наредном видео-снимку.
(pink.rs)