Мирко Гаврић је током питања новинара изјавио да је прича између Слобе и Кије из прве сезоне "Задруге" договорена ствар. Своје тврдње изнео је пред свим задругарима.

- Ја сам доведен у ситуацију да кажем да је цела прича између Слобе и Кристине договорена! Стан у ком је договор постигнут је звучно осигуран и рекао сам оном ко је то требао да чује! - рекао је Мирко.

На питање новинара зашто ту информацију није одмах изнео у јавност, Мирко је дао следећи одговор.

- Ја јако добро знам шта је медијска манипулација. Друга ствар, постоји прича која се сазнала. Разговор је гласио овако: Слобин улазак је био дискутабилан, а ја сам увек био на страни Пинкових звезда. Сви знају ко сам био према њима док су се такмичили, а исто тако сам био и на Слобиној страни. Добио сам задатак да треба са њим да поразговарам и да му објасним да уђе у ријалити и да не треба да ћути. Дошли смо у мој стан, разговарали и овако је почело: "Немој сада ти тамо кад тебе нека девојка спопадне да будеш у фазону: Ја сам ожењен и од тога нема ништа. Дозволи да ти нека девојка приђе, ватајте се, све ћу ти опростити, осим да се заљубиш". Морам да кажем да се Слоба заиста заљубио у ову девојку, а то није био део плана - рекао је Гаврић.

У међувремено се огласио Слоба Радановић.

- Глупост је да сам се било с ким договорио. Све се десило спонтано и искрено. Заљубио сам се у Луну и све је било стварно. Никаква намештаљка. Шокиран сам наводима Мирка Гаврића и тврдим да су у питању лажи и да нисам имао никакав договор са Кристином. Да јесам данас не бисмо имали никакав проблем - рекао је Слоба за Пинк.рс.