Победница прве сезоне ријалитија "Задруга" Кристина Кија Коцкар, данас је једним својим поступком успела да изненади бројне пратиоце.

Наиме, блогерка Луна Ђогани вече је провела у сузама плакајући за Слобом, а затим и обукла његову мајицу, па признала да и даље спава у њој.

Одмах затим, Кија је на свом Инстаграму објавила фотографију са псом Ане Кораћ, међутим, поно што је свима привукло пажњу је Кијина одевна комбинација.

Коцкарева се фотографисала у мајици која је идентична оној коју је носио Слоба, па су фанови претпоставили да је његова.

Међутим, Кија је открила да је ту мајицу у којој је Ђоганијева била певачу заправо она купила.

- Шаљу ми људи слику и ево смејем се већ сат времена. Ту мајицу сам купила Слободану кад сам била у Дубаиу, мама ми је баш тад била у посети. Није први пут да она носи нешто што сам му ја купила. Не знам да л' је ово већа његова или њена срамота? Мада, већ смо се уверили више пута да им је обома образ као ђон. Она је глупа и кварна па се ово од ње и очекивало, али ме више занима да ли он има трунке мушкости? Чини ми се да је она једном рекла, када сам ушла у Задругу да сам ја "јадница која носи његову мајицу а нисам са њим" Хахахаха! Као прво, ја сам му тада још увек била законита жена, а она неко на коме се истресао у кокошињцу - рекла је оштро Кристина за "Скандал", а затим додала:

- И сада имам доста Слободанових мајица које или носим по кући или њима бришем под. Али ја сам неко са ким је он био у браку. Ето, постала сам стилисткиња ни крива ни дужна, али ево послаћу јој још мајица ако јадница нема шта да обуче или ако мисли да ће овим бламирањем нешто постићи. Ево још се сви колективно смејемо, и људи око мене, а и ја - закључила је Коцкарева за "Скандал".