Иако је у другу сезону највећег ТВ формата икада у овом делу Европе, "Задруга 2", ушла као заузета девојка, Мину Врбашки то није спречило да дели постељу и размењује нежности са својим цимером Јовицом Путниковићем, с којим се мазила свесна да је снимају камере. Осим тога, њих двоје су се данас и пољубили у гардероберу, због чега делује да се препустила рукама персоналног тренера без обзира на то што има дечка.

Након ове ситуације екипа портала Пинк.рс контактирала је Игора Терзића, њеног дечка који је веровао у њу, а он нам је рекао да је веза између њега и Мине Врбашки доживела крах након ове ситуације, као и да је он одлично познаје.

- Мислим да ме прави љубоморним. Откуд знам. Нисам баш лепо све видео, био сам синоћ у граду, излазио сам, сада сам устао и видим шаљу ми људи неке слике - прича Игор за Пинк.рс и додаје:

- Ма, она покушава мене да направи љубоморним да бих ушао тамо. Ја мислим да је то све готово. Могу само да дођем и да се спрдам са Мином. Готово је између нас. Нема ту ништа више да се шта прича. Ја знам Мину баш добро и мислим да сада манипулише - изјавио је Терзић.

У видео-прилозима који се налазе у наставку овог текста можете погледати како су изгледале ситуације када су Мина Врбашки и Јовица Путниковић размењивали нежности.