Зорица Марковић тврди да има доказе да је Мирко Гаврић сексуално злостављао учесника "Пинкових звезда"! Фолкерка поручује да се неће смирити док Гаврића не отера у затвор јер ју је ударио тамо где је највише боли.

- Све неистине које је јавно говорио о мени мораће да докаже на суду. Ништа ме не дотиче, али када ми неко удари на породицу, тада сам спремна на све! Мој син и ја имамо савршен однос, радимо заједно, имам и предивну снајку. Приче да сам икад занемарила своју децу су лаж! Све снимке сам послала адвокату, а имам и доказ да је Мирко терао једног дечка да му пуши на паркингу у Шимановцима!

И ту се Зорица није зауставила, наиме она је проговорила о томе да је Гаврић сексуално узнемиравао учесника "Пинкових звезда":

- Јавио ми се момак којег је Гаврић сексуално узнемиравао на снимању "Пинкових звезда" и терао на те ствари. Он има целу преписку с њим, коју ће ми дати и то ћу приложити као доказ на суду. Сав хонорар који Мирко буде зарадио у "Задрузи" мораће да ми исплати када га будем добила на суду. Уништићу га ако настави да ми помиње децу, спремна сам у затвор да га пошаљем.

(Информер.рс)