Двадесет четири такмичара у уторак увече је ушло на најпопуларније имање у Лисовићима. Учеснике је дочекала Александра Јефтановић у студију, а Огњен Амиджић на имању. Екрем Јеврић је изабран за првог газду. Такмичари имају на располагању само 17 кревета. Победник шоуа однеће награду вредну 50.000 евра, а такмичење за најбољег фармера трајаће три месеца.

Фармери су улазили овим редом:

20:04 - РАДОЈКА И ДУЛА БОГДАНОВИЋ – УЧЕСНИЦИ РИЈАЛИТИ ШОУА

Брачни пар иза Галибабинаца Дуле и Радојка Богдановић су имали свој ријалити “Пут око света бy Дуле и Радојка”. Дуле је рођен 22. фебруара 1956. године и њему ријалити није стран јер је учествовао још И у “Великом брату” после кога је постао веома познат. Дуле И Радојка имају две ћерке и живе веома скромно.

20:08 - АНДРИЈА МАРКОВИЋ АКИ – ЗВЕЗДА ГРАНДА

Андрија Марковић Аки, млада „Звезда Гранда“ је рођен у Пожаревцу 23.06.1993. године.

Аки каже да је духовит, занимљив и да шири позитивну енергију, док сматра да му је мана та што је превише искрен. Певачки узори су му Ацо Пејовић, Саша Матић и Никола Роквић.

Омиљено пиће му је кока кола, а храна лазање и пица.

-Плашим се само да се не оженим на Фарми - рекао је Аки.

20:11 - ДАРИА СТАНОЈЕВИЋ – ПЕВАЧИЦА И ФИЛОЛОГ

Дариа Станојевић је рођена 25. новембра 1985. године у Прибоју где је завршила основну школу и гимназију. Дипломирани је филолог, смер Арапски језик и књижевност. На естради се појавила 2009. године.
Годину дана касније је учествовала на фестивалу у Врњачкој бањи са песмом “Безимена” где је освојила треће место. 2012. године је снимила први албум за “Цитy рецордс”.
Од малена се бавила разним врстама спорта, тренирала је карате, рукомет, атлетику, одбојку, а последњих година рекреативно иде у теретану и фитнес.


20:12 - АКИ И ДАРИА: БИЋЕ ШОУ

Аки је пре уласка рекао да ће му писма обожаваоца веома фалити и да има шансе да се заљуби на Фарми. Дариа је рекла да је оставила дечка код куће и да је сигурна да се неће заљубити. Певач и певачица су истакли да ће очекивати да на Фарми буде шоу.

20:22 - МИЛАН ТАРОТ: ТАРОТ ТУМАЧ И ВИДОВНЈАК

Милан Радоњић, познатији као Милан Тарот рођен је 11. априла 1973. године у Београду. Након завршене средње школе, Милан Тарот је радио као ноћни тарот тумач у емисијама на локалним ТВ станицама у Србији, као што су ТВ Дуга и ТВ Палма Плус.
У свој уобичајној шали пола у озбиљно стилу Радоњић тврди да су његове претпоставке које показују шта ће се десити у 2017. години тачне. За само годину дана 15 одсто људи га схвата и разуме. Он је изјавио да је купио YоуТубе и да су га Барак Обама и Бил Гејтс консултовали за савет.

- На фарми бих волео да видим Опру Винфри, а не бих волео да видим Обаму - рекао је Милан Тарот. - Жена ме је послала на имање да би ме "скинула" са Тwиттер-а.

20:24 - ВЕСНА РИВАС - ПЕВАЧИЦА И ВОДИТЕЛЈКА

Певачица Весна Ривас се појавила 1995. године на ПГП РТС када је снимила свој први албум.
Привукла је пажњу медија својим необичним начином одевања, а у жестоком сукоби је била са Сашом Поповићем, Весном Вукелић Венди, Миром Шкорић И Исидором Бјелицом.
Важи за особу која нема длаке на језику И свима каже шта мисли.
До сада је снимила преко 10 албума, а једно време је радила и као новинар за Фокус и Сведок. Тренутно поред певања уређује и води емисију “Гладна сам родног неба” на телевизији Коперникус.

20:25 - ВЕСНА РИВАС: ВОЛЕЛА БИХ ДА СЕ ЗАМОНАШИМ

Контраверзна певачица Весна Ривас је рекла да је певала 17 сати без престанка, али је и открила да би волела да се замонаши.

Милан Тарот је открио да би волео да на имању затекна Огњена Амиджића јер је он наш најбољи водитељ.

20:30 - НАЗИФ ГЛЈИВА – КОМПОЗИТОР И ТЕКСТОПИСАЦ

Чувени текстописац и композитор из Босне и Херцеговине, Назиф Гљива, рођен је 28. 08. 1949.

Он је аутор великог броја хитова које су отпевали Шабан Шаулић, Халид Бешлић, Шериф Коњевић.

Назиф је аутор песме “Нећу нећу дијаменте”, која је прославила Халида Бешлића и других Бешлићевих хиттова, као што је “Заљубљеник вина”.

20:31 - ЗОРИЦА МАРКОВИЋ - ПЕВАЧИЦА НАРОДНЕ МУЗИКЕ

Зорица Марковић је рођена 09.06.1959. године у Косјерићу. Почела је да пева у пољу чувајући овце и слушајући музику са транзистора што је није спречило да постане једна од најтраженијих певачица осамдесетих година прошлог века.

У младости је тренирала рукомет и активно се бавила спортом, а иако пева народну музику не крије да су јој омиљене групе Пинк Флојд и Корн. 2008 је отворила кафану “Хацијенда” која се налази у Јајинцима, приградском насељу Београда.

Весна Вукелић Венди је добра пријатељица ове певачице и често наступа у њеном локалу.

20:37 - ОГНЈЕН АМИДЖИЋ: РАДУЈЕМ СЕ НОВОЈ ФАРМИ

Водитељ Огњен Амиджић се јавио са имања у Лисовићима.

- Радујем се. Бићемо сведоци нових љубави, нових догађаја, нових свађа. Идем да проверим да ли је све сређено за нове такмичаре - рекао је Огњен.

20:40 - ДАНИЈЕЛ АЛИБАБИЋ – ПЕВАЧ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ

Данијел Алибабић, црногорски певач, је рођен 8. маја 1988. године у Подгорици. Данијел је друго дете музичара Расима Алибабића и Расинове жене, Оливере, туристичког водича. Данијел је први пут изашао на сцену 1996. године када је учествовао на фестивалу “Златна Пахуља” који се одржавао у Рожају. 2000. године је добио награду за најбољу интерпретацију на фестивалу “Наша радост” која се одржала у Подгорици. он и његова група “Но Наме” освојили 7. мјесто у Еуросонгу 2005. године, гдје су представљали Србију и Црну Гору. 2006. године су поново представљали СЦГ, гдје нису успјели да се пласирају у финале. Бенд се распао 2008. године, када је и Данијел почео његову соло каријеру.

- Нисам се никад бавио пољопривредом. Свако живо биће би требало да научи сеоске послове. Највеће победа ће ми бити ако моје песме буду слушаније - рекао је Данијел.

20:42 - СЕКСИ САНДРА - СТАРЛЕТА И ПЕВАЧИЦА

Сандра Валтеровић, познатија под надимком Секси Сандра је рођена у Београду 03.11.1988. године. Згодна Сандра је завршила трговачку школу, а бави се певањем.
Нјој ријалити није проблем јер је већ учествовала 2009. године у „Великом Брату“.
За себе каже да је интригантна, интересантна, провокативна и помало безобразна и да је веома поносна на своје песме псовећене геј популацији.
Воли да каже да има оно нешто што је одваја од других људи.


20:44 - СЕКСИ САНДРА: РЕКЛИ СУ МИ ДА КРАВЕ МНОГО СМРДЕ

Певачица и старлета Секси Сандра је рекла да је непредвидива и да има дечка, али и да никада није била на некој фарми и да су јој рекли људи да краве много смрде.

Данијел Алибабић је открио да нема девојку и да је много лепих видео у студију и истакао да је Сандра једна од њих.

20:54 - ЗОРАН ЈАГОДИЋ РУЛЕ – КЛАВИЈАТУРИСТА И ДОБАР ДЖЕЈОВ ПРИЈАТЕЛЈ

Тамо где је Джеј, ту је и он. Зоран Јагодић Руле је клавијатуриста познатог фолк певача И његов најближи пријатељ.

Руле је широј јавност је постао познат након огромног успеха сингла “Зек Зек Дадумле” који је на јутјубу прегледан преко 15.000.000 пута.

Учествовао је на Моравским бисерима, а постао је певач.

- Родом сам са Уба и послови на селу ми нису страни - рекао је Руле.


20:54 - ЈОВАНА НИКОЛИЋ – ДРУГА ПРАТИЛЈА НА ИЗБОРУ ЗА МИС

Јована Николић је била друга пратиља на избору за Мис Србије 2012. године. Јована је рођена 1988. године у Нишу. Студент је Високе школе струковних студија, говори енглески језик, а има сестру близнакињу Браниславу.

Желела би да отвори свој вртић, у коме ће посебно развијати склоност деце ка плесу, а волела би да се посвети и раду са децом са посебним потребама.

- Нисам нека свађалица - рекла је Јована. - Волела бих да видим Здравка Чолића.

20:56 - РУЛЕ: ВЕЋ САМ БИО НА ФАРМИ

Руле је истакао да је боем и да је веома нервозан када је гладан.

- Већ сам био пар пута на Фарми са Джејом и Адилом када су гостовали на журкама. Немам неку тактику, ништа ми није тешко. Једноставно сам такав. Указала ми се прилика да будем такмичар и искористићу је - рекао је Руле.

Јована Николић је открила да нема дечка.

21:00 - ТИЈАНА МАЦУРА ПЕТРОЈКА – ГЛУМИЦА И ПЕВАЧИЦА

Тијана Мацура – Петројка је певачица и глумица која је широј јавности постала позната након приказивања ТВ Серије “Село гори, а баба се чешља” где је глумила девојку “Сина Драгана”. Рођена је 1979. године.

Пошто је Тијани певање прва љубав, и сусрет са режисером познате серије Радошем Бајићем се десио на једном хуманитарном концерту. Неколико пута је певала на хуманитарним концертима који су организовали Добривоје Будимировић Биджа и Рака Радовић, политичар и бивши учесник Фарме.

- Трудићу се да будем оно што јесам. Доста времена сам провела на селу. Плаши ме што ћу бити одвојена од моје двогодишње ћеркице - истакла је Тијана у свом профилу.

21:01 - СХА ИЛА - РЕПЕР

Репер Ненад Алексић Сха рођен је 1980. године. Посто је популаран када је почео да сарађује сагрупом СХА ИЛА, тачније са сином покојног Минимакса. Власнике је студија “Блок 1”.

- Послови на Фарми ми неће бити страни јер сам распусте проводио код бабе и деде на селу. Волео бих да видим Вучић и Дачића на имању - рекао је Ненад Алексић

21:05 - ФИЛИП ПАНАЈОТИОВИЋ - МАНЕКЕН

Манекен Филип Панајотиовић је рођен 1991. године у Београду. Учествовао је у избору “Бест Модел оф Тхе Wорлд” 2012.године. Био је у вези са Милицом Мајсторовић, а “шишкало” се да је био и са Анабелом Буквом. Филип је радио са многим звездама из Србије, а дружи се са некадашњим фармерима Ћемом и Владом Станојевићом.

- Предњачићу у забавама. У љубавним аферама, не знам, видећемо - рекао је Филип. - Највише ће ми недостајати другови, проводи по клубовима. Тешко ће ми бити да на Фарми нађем заједнички језик са свима.

21:08 - САШКА КАРАН – ФОЛК ПЕВАЧИЦА

Савка Газивода, певачица, јавности позантија као Сашка Каран, своју популарност је стекла деведесетих година када је сврставана међу најатрактивније певачице. Прославила се хитом “Срце пуно барута”.

21:10 - САШКА КАРАН: КО МИ СЕ ЗАМЕРИ ВИДЕЋЕМО...

Певачица Сашка Каран је рекла у студију да је понела свету водицу коју ће да користи са Фарми како би отерала непријатности од себе.

- Ја сам овако супер, али ако ми се неко замери, видећемо шта ћемо - упозорила је Сашка.

21:12 - У СПАВАЋОЈ СОБИ 17 КРЕВЕТА,КУЋА ПРЕТРПЕЛА БЛАГЕ ПРОМЕНЕ

Фармери који су били у студију на путу су ка Лисовићима. Из студија у Шимановцима лимузинама учесници одлазе у 100 дана дуг ријалити. Огњен Амиджић се укључио у студијо са имања.

- Обишао сам све около да видим да ли се нешто променило - рекао је Огњен. - Кад дођу такмичаре очекује послужење, а сада ћу да уђем у фамозну кућу. Имамо нове слике, дневна соба је у добром старом руху. Постељина је спремна. Спаваћа соба на првом нивоу има 17 кревета и на њима нема ништа. Кухиња је супер. Мислим да је све спремно.

21:25 - ФИЛИП МИТРОВИЋ – ПЕВАЧ

Филип Митровић је рођен 31. октобра 1991. године у Краљеву. Учестовао је у музичком шоу “Први глас Србије”. Радио је једно време као пица мајстор, али је убрзо видео да ту нема перспецтиве па се латио микрофона.

Почео је да пева са групом “31.октобар”, којој је дао име по свом датуму рођења, а касније је певао са групом Енергетски круг.

- Мој највећи успех је то што сам сам дошао довде. Мислим да ће ми најтеже пасти то што хигијена неће бити најбоља. Радио сам на фарми. Победа ми неће бити преокупација - истакао је Филип.

21:28 - ГОРДАНА БЈЕЛИЦА – ГЛУМИЦА

Гордана Бјелица је српска глумица рођена 23. октобра 1959. године у Обреновцу. Прославила се улогама у филмовима осамдесетих и деведесетих година прошлог века. Широј јавности је позната по улогама секретарица у серијама “Бољи живот, Срећни људи, Горе доле, Довиђења у Чикагу.” У емисији „Минимаксовизија“ је изјавила да је Мирослав Лазански отац њеног детета иако је он био ожењен.

- Највише ме плаши зло - рекла је Гордана. - Обожавам мирис стаје и мислим да је боравак на селу - одмор.

21:32 - ЛЈУБА ПАНТОВИЋ СУБОТИЋ – БОДИ ФИТНЕС ТАКМИЧАРКА

Лјуба Пантовић Суботић, боди-фитнес такмичарка, рођена је 4. марта 1979. године у Београду. Студент је факултета за пословно право и репрезентативка Србије у боди-фитнесу. Такође је позната и по сјајним успесима у кик-боксу, уз то је једина жена на Балкану која има међународнисертификат за телохранитеље.

- Највећа титула коју имам су моје две ћерке. Све умем. Мислим да нико моје негативне особине неће видети. Ако људи око мене буду били добри, бићу још боља, а ако буду лоши, ја ћу бити још гора. Послови на Фарми ми неће бити проблем. Спортисти иду до победе - поручила је Лјуба.

21:37 - АНДРИЈА ЕРА ОЈДАНИЋ – ПЕВАЧ НАРОДНЕ МУЗИКЕ

Андрија Ера Ојданић је рођен 13. Децембра 1947. године.

Овај фолк певач је на естради преко 40 година. Ожењен је и има шесторо деце.

Четворо из брака и двоје ванбрачне.

Поред музике, поседује мотел и ресторан “Ера” на Ибарској магистрали. Био је учесник ријалити шоуа “Велики Брат”.

- На Фарми ће ми недостајати само секс - рекао је Ера.


21:39 - ЛЈУБА: ЛЈУБАВ НА ФАРМИ НЕМОГУЋА

Боди-фитнес такмичарка, Лјуба Пантовић Суботић, је открила да се од ње не може очекивати да се заљуби на Фарми јер има дечка.

- Ни на Фарми, ни напољу не можете од мене очекивати да се заљубим - била је јасна Лјуба.

21:43 - ФАРМЕРИ СТИГЛИ НА ИМАНЈЕ

Први део такмичара који су се већ представили у студију су стигли на имање. Огњен их је дочекао, а фармери су му рекли да су имали застој на путу. Сви су се послужили и ушли у кућу.


22:00 - ГОЦА БОЖИНОВСКА – ПЕВАЧИЦА

Гоца Божиновска је рођена 16. јануара 1965. године у селу Самаила.
Основну школу је тавршила у Краљеву где је имала и први наступ у културном центру Абрашевић.
После завршетка средње школе са породицом се сели у Београд.
Нјен изглед и глас су привукли доста пажње те ју је Шабан Шаулић позвао да певају заједно. 1984. године је родила ћерку Јелену те је музичку каријеру запоставила на неко време.


22:01 - МИКИ МЕЋАВА – ПЕВАЧ

Милан Обрадовић, алијас Мики Мећава, увек је препознатљив по томе што носи мараму на глави. Мики се 1994. године појавио на естрадном небу када је издао албум “Потребе нема”.

Више пута је учетвовао на Гранд фестивалу.

- Бржи ми је језик од памети. Животиње ми нису стране, као ни послови на фарми. Плаши ме какав је кревет, не мислим да ли ће бити пун или празан.

Улазим маркетиншки - рекао је певач.

22:03 - ЕКРЕМ ЈЕВРИЋ

Добро познат фармер, Екрем Јеврић рођен је 25.10. 1957. године у Гусињу, општина Плав у Црној Гори. Господа, како га још зову, стеко је славу хит песмом „Кућа посо“. Ожењен је Игбалом, а са њом има четии сина: Ениса, Нермина, Хајрудина и Берата. Живи и ради у Америци као грађевински радник.

- Никога нећу да малтретирам - рекао је Екрем. - Чувао сам стоку и то ми је све познато.

У свему сам добар, у раду и у послу. Најгоре ми је купање. Два дана је довољно да се купаш недељно. Највише ће ми недостајати моја жена Ибгала. Рекао сам јој да Венди неће да дође, а било би добро да она дођа, нека проба. Ако бих могао, ја бих да освојим прво место.

22:06 - СТАНИЈА ДОБРОЈЕВИЋ – СТАРЛЕТА

Станија Добројевић је рођена 17.марта 1985. у Хрватској. Завршила је средњу Еконмску школу у Сремској Митровици, а тренутно је студент Економског факултета у Новом Саду.

Девојка која је српску јавност залудела извајаним телом и провокативним секси фотографијама.

Рођена у Вировитици, почетком рата преселила се у Србију, живела је у Америци, а и данас је често на релацији Србија – САД. Тренутно је заштитно лице “Харас казина” у Атлантик ситију.Учествовала у Ријалитију “Вип Сурвивор 2012″.

- Идем на Фарму да видим како ћу да се снађем у тим условима - рекла је Станија. - Улазим на Фарму да бих победила.

22:08 - СТАНИЈА: ДОВОЛЈНО ЈЕ ШТО САМ СТАНИЈА

Интернет сензација Екрем Јеврић је истакао да су се жена и његова деца сложили да уђе на Фарму, а Станија је у студију рекла да од ње може да се очекује - ништа. Први пут ће бити у оваквим условима и нагласила је да је довољно то што је Станија Добројевић и ништа више тако да медији могу да престану да је оптужују да се ничим не бави.

22:12 - ДРУГИ ДЕО ТАКМИЧАРА СТИГАО НА ФАРМУ

Још један контигент такмичара стигао је на Фарму. Мед и ораси су им послужени и укућани се придружују првој групи.

22:24 - ФАРМЕРИ СЕ УПОЗНАЈУ, ТРЕЋА ГРУПА НА ПУТУ КА ЛИСОВИЋИМА

Прве две групе такмичара су на Фарми. У току је упознавање, а Зорица Марковић за сада највише разговара са Дулетом и Радојком.

- Ја лежем кад ви устајете - рекла је певачица брачном пару из Галибабинаца.

Весна Ривас, Јована Николић и још неки фармери су у паници јер не могу да пуше у кући.

22:45 - СЕКСИ САНДРА: ЗА ШЛЈИВОВИЦУ МИСЛИЛА ДА ЈЕ ТЕКИЛА

Секси Сандра се по уласку на имање уредно послужила. Она очигледно не зна да се у Србији уз со и хлеб служи шљивовица, а не текила, као што је она мислила.

Девојке обучене у народну ношњу су Сандру послужиле, а када је узела часицу са шљивовицом питала је да ли је то текила. Иако је ушла на Фарму старлета очигледно није потпуно заборавила на београдске клубове где се уз со служи текила.

22:58 - ФАРМЕРИ ИГРАЈУ КОЛО

Фармери се лудо забављају. Сви су устали и играју коло. Сви такмичари су изненађени јер Данијел Алибабић,који је из Црне Горе, зна да игра српско коло.

23:19 - ТРЕЋА ГРУПА ФАРМЕРА СТИГЛА

Последња група фармера је стигла. Такмичари од којих се највише очекује су ушли у двориште и поздравили се са Огњеном. Станија, Ера, Екрем, Гоца су певали песму "Погледај ме мала моја".


23:25 - ЕКРЕМ ГАЗДА

Огњен је окупио све такмичаре. Лјуба је једина била у спаваћој соби, али је водитељ отишао по њу.

- Имам обавештење за све вас. Ја се надам да ћете бити насмејани до краја шоуа. Има доста новитета. Пушење је дозвољено само у купатилу и само једна особа може да буде тамо. Ако се две особе нађу у купатилу, биће строго кажњене.

На вратима се појавио власник имања и пожелео учесницима добродошлицу. Изгрдио их је што нису упалили ватру. Екрем је протестовао због пушења.

- Нико од вас не може да легне, док не направи свој кревет. Газду вечерас бирате ви - рекао им је Прока.

Сашка Каран је одмах предложила Зорицу Марковић. Неки такмичари су се противили. Екрем мисли да треба он да буде газда. Гласањем су такмичари одлучили да газда ипак буде он.

- Има да биду сви задовољни - рекао је Екрем.

Фармери имају на располагању 17 кревата и два у штали.