ПОБЕДНИК прве сезоне ријалити програма „Двор“ је репер Иван Ивановић Ђус. После 54 дана проведена на средњовековном имању, Ђус је отишао кући богатији за 60 хиљада евра. Педесет хиљада му је припало као победнику ријалитија, а још 10.000 евра као дворанину који је имао највише златника.

Ђус је са 50,69 % убедљиво оставио иза себе другопласираног певача Данијела Павловића који је имао 20,34 % гласова. Иван је показао како се штеди, те је испред затечене Лепе Лукић која је избројала 187 златника, Ђус изнео три врећице у којима се налазило 344 дуката.

Први суперфиналиста који је напустио ријалити је манекенка Нина Воркапић. Према гласовима публике, она је имала најмање гласова од преосталих такмичара. Нина је видно разочарана напустила средњовековно имање.

- Милсим да нисам била зла – рекла је Нина у студију. – Било ми је јако тешко у ријалитију. Јоцу волим као пријатеља и желим му све најбоље. Што се тиче Стојана видећемо кад све ово прође шта ће бити са нама.

Пре него што је Нина напустила имање, Огњен је саопштио укућанима да се Ћема, Ванеса, Дени и Уршка не такмиче за победу и да су били на тајном задатку.

Други такмичар који је остао без награде је Беби Дол. Преостали дворани су је испратили узвикујући њено име, али је Беби добила велики аплауз и од публике када је крочила у студијо.

- Не могу рећи да сам поносна на себе, али сам сада мирна – рекла је Беби Дол. – Нисам очекивала победу, јер сам ја једна прилично свесна особа и нисам играла на то да будем прва. Тежила сам ка томе да укућанима будем досадна јер их је то излуђивало.

Певач Немања Николић је трећи суперфиналиста који је напустио даљу борбу за прво место.


- Ако сте хтели да ме питате за провод у ђакузију са Ниним и Уршком, могу вам рећи да оно што се десило испод мехурића нека тамо и остане – нашалио се Немања. - Пољубац са Бокијем 13 ми није сметао јер је он мој друг и брат.

Четврти такмичар који је напустио суперфинале је певачица Лепа Лукић. Жена која је обележила шоу и успешно парирала млађим учесницима није разочарана што није победила.

-Драгана ми се извинила за оно што је ми је урадила – коментарисала је Лепа. – Нико ми није сметао и сви су били одлични. Морам да кажем да ми је Стојан постао љубимац током шоуа и њега највише волим.