ПОЗНАТИ фудбалер грчког клуба АЕК Огњен Врањеш прославио је прексиноћ 30. рођендан у атинском предграђу Глифада, а гала журку песмом је увеличала највећа балканска музичка звезда Цеца Ражнатовић. Слављеник је у друштву пријатеља и саиграча из АЕК-а током целе вечери ђускао и веселио се, а посебну срећу у њему изазивало је присуство ћеркице Адријане, која је истог дана напунила пет година. Цецини хитови затресли су престижни ресторан, те је прослава трајала до раних јутарњих сати.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ТЕШКА НОЋ ЗА ЈЕЛЕНУ КАРЛЕУШУ: Цеца вечерас пева Врањешу на увце, фудбалер је дочекао у највећем луксузу (ФОТО)


Слављеник се у потпуности посветио организацији рођендана, па је у Грчку повео тим људи који су бринули о томе да све тече по плану. Међу њима се нашао и Огњенов фризер Пабло, који је дошао из Белгије специјално за ову прилику. Врањеш је искеширао авионске карте и хотелски смештај за сваког члана екипе, а Цеца је имала посебан третман. Чим је пристигла у Атину, похвалила се на "Инстаграму" снимком из апартмана луксузног хотела у којем је одсела. Неколико сати касније, звезда је била спремна да у пратњи бенда подигне госте на ноге. Цеца је, одевена у дугу тамнозелену хаљину, отворила славље песмом "Ваздух који дишем".

- Желела бих да честитам домаћину рођендан, као и његовој девојчици. Да су нам живи и здрави још 100 година и, наравно, најсрећнији на свету. Живели! - поручила је Цеца, а затим наставила да ређа хитове.

Након ње, за микрофон је стала Нађа Голубовић са којом је босански спортиста, го до појаса, у пратњи саиграча, отпевао Сенидин хит "Мишићи". Огњен је извео нумеру "Београђанка" Халида Бешлића, а у неким медијима је протумачено да је ову песму посветио Јелени Карлеуши са којом се суди због секс-афере која је испливала у јавност.

СЕКСИ ФОТКЕ ЈК

ДОК су Врањеш и Цеца певали из свег гласа у Атини, певачица Јелена Карлеуша качила је провокативне фотке на свом инстаграм-профилу са снимања емисије "Звезде Гранда". На њима позира у провокативној одевној комбинацији, па се брзо се повела полемика да ли испод одеће носи гаћице.