У јутарњем програму на телевизији Прва гостовали су јутјубери Богдан Илић познатији као Бака Прасе и Кика и својим речима изазвали велику пажњу, па и осуде.

Њих двоје су недавно започели нови виртуелни рат, тако што једно друго прозивају на Јутјубу. Водитељка је упорно, али безуспешно, покушавала да стави тачку на расправу која влада међу овим инфлуенсерима и миљеницима омладине, тврдећи да њихово понашање лоше утиче на тинејџере који их прате, са чиме се сложила и публика Прве.

Међутим, Бака Прасе и Кика су се готово непрестано, током целог гостовања, свађали и убеђивали.

ИЗАЗВАО САЛВУ РЕАКЦИЈА БАКА ПРАСЕ ОБИШАО СВЕТИЊЕ НА КОСОВУ: Познати јутјубер са оцем посетио Грачаницу, Патријаршију и Дечане (ФОТО)

- Све је почело од песме која се зове "Драма" коју су снимили јутјубери и у њој истакли негативне ствари Јутјуба. Проблем је настао када су у реакцијама (међу којима је била и Богданова) почели да вређају и Јутјуб звезду која је знатно старија од нас. Сматрам да је тај видео био лоша порука за децу, јер су знатно омаловажавали старије. Ћутала сам до тог момента и осетила потребу да кажем људима како видим Јутјуб данас - каже Кика и додаје да је Богданова реакција била је у најмању руку брутална.

- Ако ја узмем да бирам речник јавно, онда то нисам ја. То што и опсујем, сматрам да није ништа страшно ни битно. Ево, ја никад нисам чуо псовке у кући, од мојих родитеља. Никад! Али сам то покупио у школи. Кад се свађаш, свађаш се и то је људима занимљиво! - бранио је Богдан свој став.

- Деца нису глупа. Нису идиоти. И децу константно родитељи потцењују. Колико год година имали, деца знају шта је добро, а шта није. То што ће дете да изимитира мене, то је ок. Оно што ја учим децу да раде јесте да не пуше, не пију, тренирају, не дрогирају се... Одједном се појављује физичко насиље - то нису од мене видели, јер ја у сваком клипу кажем никад не решавајте своје проблеме физичким насиљем! - објаснио је Бака Прасе, који на свом Инстаграму има 785.000 пратилаца, а на Јутјубу чак милион и по.

- Не слажем се са тиме што је рекао да не може лоше да утиче на децу. И те како може. Колико год родитељ покушао да васпита дете да изађе на прави пут, то дете је сутра у окружењу другара који прате трендове и аутоматски се то поништава - рекла је Кика.

Бака Прасе је у једном тренутку Кику назвао ћелавом, и рекао да она иде на хемотерапију, након чега су водитељка и Кика биле видно узнемирене и покушавале да га прекину.

- Ти си ћелава, и рекох, вероватно идеш на хемотерапију - рекао је Бака Прасе.

- Он каже да ја идем на хемотерапију јер сам ћелава, а тај видео је извукао из контекста и направио беспотребну драму, да ли је Вама прва асоцијација на ћелаву девојку хемотерапија? - упитала је Кика водитељку, а она није желела да одговори на ово питање.

Марија Савић Стаменић на крају емисије питала је Баку Прасета и Кику да ли желе да пруже руку једно другом и да се помире, а Бака Прасе је кратко рекао да његова нова песма излази данас и одбио да се поздрави са својом супарницом.

- Родитељи највише утичу на васпитање деце, а не јутјубери - рекао је за крај и намигнуо камери.