ПЕВАЧИЦА Северина Којић на прес конференцији изнела је тешке оптужбе на рачун школе свог сина. Тврди да га учитељице тамо злостављају. Из школе су поручили како се суздржавају коментара због добробити детета.

- Дешавају ми се у животу јако тешке ствари у односу на мој живот с дететом и супругом. Наиме, у петак 11.10. у школи где мој син похађа други разред међународног програма, догодио се инцидент када мојем супругу, који уредно са мном преузима дете након наставе, из школе нису дали дете него су га учитељице закључале у школу, телесно и психички су га повредиле и тако су га држале пуна два и више сата - овим речима почела је своје обраћање на пресс конференцији певачица Северина Којић (47) и додала:

Прочитајте још: СЕВЕРИНИН СИН КРЕНУО У ШКОЛУ: Посебан дан у животу певачице и њеног наследника

- Иако по судском споразуму мој супруг има право преузети дете из школе, свеједно су се директорка школе, која има доста тужби у тој школи од осталих мајки, заједно с оцем договорили да нико осим мене не може преузимати дете, тако сам једина мајка која не може обављати свој посао. Једина сам мајка која не може бити болесна, наиме ја сам им послала и извињење јер сам имала малу телесну повреду на плесној проби и тако даље. До данас ме из те школе нико није назвао, дете ми не жели ићи у школу јер је доживело велику трауму. Мислио је да ће цело време бити затворен у школи - наставила је певачица и испричала ситуацију која се наводно догодила.

- Вукле су га за руку, за рамена, за стомак, то све имам и у лекарском налазу. И претиле су му да ће, ако се устане са столице, јер је викао да хоће код Игора, добити батине. Чак су га властитим телом спречавале да изађе из разреда. Тек након два и по сата малтретирања, директорка која се није појавила у школи, рекла је да је отац дао дозволу да мој супруг преузме дете - тврди Северина.

Како каже певачица, ове информације је морала јавно поделити:

- Ја сам једина мајка која не сме на Инстаграму објављивати фотке сина јер је мој бивши то решио на сумњиве начине - тврди Северина.

Назвали смо директорку школе која каже да се суздржавају од сваког коментара због добробити деце јер сматра да свако њихово дете заслужује да има спокојно, односно мирно детињство.

Иначе, цели овај низ оптужби долази уочи одлуке суда око старатељства над дететом. Рочиште је заказано за крај новембра.

(24sata.hr)