КРИСТИНА Кија Коцкар је у последњем интервјуу, који је дала мало пред инцидент, отворено говорила о односу са бившим супругом Слобом Радановићем, подстакнута чињеницом да се њен нови сингл зове "Сањам".


- Сањам бившу љубав. Понекад сањам да смо поново заједно - истакла је певачица за једну емисију, додајући да пред спавање често мисли на онога кога сања, преноси pink.rs.

- У последње време често плачем у сну. Некад сањам да смо срећни. Барем сваки други дан сањам свог бившег супруга. Нисам му то рекла јер сам га блокирала на свим друштвеним мрежама - рекла је Кија.


- Дешавало се да мој однос са Слобом утиче на везе у којима сам била после њега. Наш однос свима смета. Ко год ме упозна каже ми да га и даље волим. То је због тога што га ја хвалим. Он то не зна, али ево сада ће сазнати. Хвалим га и браним у неким стварима. Једино ја смем да кажем нешто ружно за њега јер ја увек говорим истину, а има толико тога ружног да се каже, али има и лепог. Не волим, ипак, да га други људи у мом друштву куде и онда почнем да га браним - додала је Коцкарева.

Свим мојим симпатијама или онима са којима као кренем у нешто, Слободан је трн у оку, али много више сам ја трн у оку његовим покушајима. Са друге стране, ја сам једина особа која је знала име, презиме и адресу Слободанове девојке... Не могу да је зовем девојка, шта год да му је. Његови пријатељи и сарадници то нису знали, али ја јесам, али сам сачувала ту тајну. То све говори. Рекла сам му да то знам и он се зачудио откуд ми то. Не морају његове девојке да ме се плаше, ја ништа нећу рећи, иако би то било на његову штету. Ипак, трн сам им у оку јер смо ми повезани на сваки начин. Па, нек сумњају, и треба да сумњају заувек! Не може да прође дуго да се ми не чујемо, тако да сам ја на неки начин сигурно узрок раскида, а не бих да коментаришем да ли је лепа или није. Питали су ме једном да ли је лепша од Луне Ђогани и ја сам рекла да јесте јер то баш и није много тешко - казала је Коцкарева.