ПОПУЛАРНИ певач којег је публика упознала кроз шоу програм "X фактор", а сада га сваког петка гледа у "Твоје лице звучи познато", Даниел Кајмакоски, разводи се од 13 година млађе супруге, македонске мисице Кристине Димитријевске.


Наиме, он је у саопштењу, које је пренео "Стори", одлучио да стави тачку на све гласине:


- Кристина и ја нисмо заједно већ дуже време. Бракоразводна парница је у току. Донели смо одлуку да се разведемо зато што смо схватили да је то најбоља опција за нас. Остали смо добри пријатељи и настојаћемо да будемо што бољи родитељи нашем детету. Због њега смо стално у контакту. Наше породице и блиски пријатељи одавно већ знају за развод и захвални смо им на подршци коју нам пружају. Овај период није лак ни за кога од нас - рекао је Даниел у саопштењу.

Ипак, за македонске медије је мисица била нешто детаљнија, те је открила да је упала у депресију због развода.


- Када волиш, тешко прихватиш чињеницу да вам не иде, да нисте једно за друго. У том периоду нисам желела да комуницирам ни са ким, затворила сам се у себе. Чинило ми се као да ће ми се цео свет обрушити на главу. После дужег опирања тргла сам се и сама изашла на крај с болом који ми је разарао срце - рекла је манекенка и додала да јој је у борби са депресијом помогло вежбање.