ВОДИТЕЉ, глумац и страствени навијач Црвене Звезде Милан Калинић обрисао је запаљиви пост на Инстаграму уз заједничку фотографију са кошаркашем Фенербахчеа Николом Калинићем и објаснио зашто је то урадио.

Прочитајте још: БЕЗ КОМЕНТАРА НА УВРЕДЕ НАВИЈАЧА: Калинић избегао новинаре


Милан Калинић је стао у одбрану бившег играча Звезде Николе Калинића после увредљивог скандирања Делија на мечу Евролиге:

"Људи, да ли ви имате мозга, ето само то ћу да вас питам ДА ЛИ ИМАТЕ МОЗГА? Поз за брата Калину", написао је водитељ.

Кошаркаша је тада жестоко прозивала група навијача, бесна због његовог става да је Косово независно.

У међувремену, Милан Калинић је обрисао фотографију са кошаркашем Фенербахчеа и ставио нову у црвено-белим бојама и објаснио своје поступке.


"После кошаркашког меча Звезде и Фенербахчеа реаговао сам навијачки. Живим за Звездине утакмице, поготово европске и фудбалске и кошаркашке. За пуне трибине и навијање целог стадиона или хале. Меч сам гледао преко телефона из Македоније и није ми било јасно ста се догађа па сам реаговао. Сада схватам, и погрешио. Тек у данима после меча и низа порука објашњења на друштвеним мрежама увидео сам о чему се ради. Потпуно разумем реакцију свих. Ја бих први волео да Калинићу поставим хиљаду питања. Али то је већ друга тема. Последње што желим је да на било који начин доприносим поделама медју Звездашима. Зато понављам не мислим тако. Сад разумем реакцију свих и желим да се убудуће сви радујемо новим Звездиним победама", поручује Милан Калинић.