СЛАВНИ холивудски глумац Кевин Спејси, који је изазвао опште изненађење појавивши се ненајављено у понедељак у Београду, данас је усликан у друштву свог менаџера Евана Ловенштајна, за кога амерички медији спекулишу да је и његов љубавник.

Њих двојица су напустила хотел у центру града где су одсели, ушли у аутомобил и наставили у непознатом правцу.

Ловенштајну, који је био уз Спејсија и у Израелу, где су боравили пре Србије, холивудски суперстар је једини клијент. Још увек нису обелодањени разлози ових посета, међутим, у обе земље круже приче да Спејси, као продуцент, бира локације за снимање свог новог филма, где би се појавио и као глумац.


ПРОЧИТАЈТЕ И: NISU NI SLUTILE DA ĆE GA SRESTI: Kevin Spejsi u društvu naših poznatih glumica (FOTO)


Оскаровац је још 2017. јавно проговорио о својим хомосексуалним склоностима. У последње време је у центру пажње светске јавности због многобројних оптужби за сексуално узнемиравање, што је резултирало и губитком неколико улога у популарним серијама и филмовима.


Кевин Спејси, фото АТА

Кевин Спејси, фото АТА

Иначе, Кевин Спејси је посетио данастениски центар "Новак", где се опуштао са пријатељима и одиграо је рекреативну партију тениса.Током вечери Спејси је уживао у српским специјалитетима у познатом београдском ресторану, док му је друштво правио Ђорђе, брат Новака Ђоковића.