Коначно су познати сви учесници финала такмичења демо бендова Мобил Демо Фест које организује портал Хеадлинер.рс.

После бендова Механизам и Октава више, које је одабрала публика, жири је одлучио да ће у финалу, 20. октобра у Wурст Платз бару, свирати и ЛоуД, Функиер Пројецт и Зној.

Ових пет сјајних бендова такмичиће се те недељне вечери за главну награду, деби албум у издању ПГП РТС, за место на бини Арсенал Феста наредне године, али и још вредних награда. Најбољег гитаристу те вечери чекају гитара и појачало које поклања Јелен пиво, а најбољег певача микрофон Беyердинамиц ТГ В50 поклон продавнице професионалне музичке опреме Плаyер.рс. Сви бендови финалисти имају и обезбеђено снимање емисије Лове&Ливе у продукцији портала Телеграф.рс.

Публилаје своју одлуку донела лајковима на YоуТубеу и Фацебооку, а жири, који чине Јадранка Јанковић, Марија М. Каран, Бранко Росић, Немања Јованов, Милан Ракић и Игор Маројевић оцењивао је сваки бенд појединачно, а најбољи су одабрани збиром њихових гласова.

ПРОЧИТАЈТЕ И: КОНЦЕРТ БАЈАГЕ И "ИНСТРУКТОРА" У САВА ЦЕНТРУ: Раскошне верзије вечних хитова

Сигурно је да нас 20. октобра у Wурст Платзу чека сјајна журка, пет одличних бендова, добра атмосфера и позитивна (али и такмичарска) енергија, као и гости изненађења које ће организатор ускоро открити.

Том приликом ће и портал Хеадлинер.рс прославити свој трећи рођендан и представити неке иновације и нове пројекте.

Ово су финалисти Мобил Демо Фест:

Октава више

Механизам

ЛоуД

Функиер Пројецт

Зној

Жири