ПЕВАЧ Аца Лукас није се појавио у петакувече у заказано време на концерту у Кикинди, нити је обавестио организаторе о разлозима изостанка. Он је требало да пева у центру тог града у оквиру манифестације „Дани лудаје“, али је, без образложење, изиграо организаторе из Канцеларије за туризам Кикинде, као и многобројну поблику која га је чекала у 21 сат да се појави на бини.


Међутим, његова наступ је неочекивано изостао. Лукас је, наводно, у четвртак у кратком телефонском разговору, организаторима наговестио да има одређених проблема и обећао да ће се чути касније, али даљих контаката није било, јер је певач био недоступан.


- Крајње некоректним, непрофесионалним, неозбиљним, па чак и увредљивим понашањем Аце Лукаса, концерт је отказан. Његов потез је увредљив за све нас. Град Кикинда је разочаран и повређен његовим понашањем о одлуком да не дође и да нас чак ни не обавести о недоласку и разлозима који су то тога довели. Друга шанса му неће бити пружена- саопштено је публици у Кикинди.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Чола 29. новембра у "Штарк арени"


За разлику од Лукаса, пред Кикинђанима је исте вечери у заказано време, певао Жељко Јоксимовић. На препуном градском тргу, њега је слушало неколико хиљада људи.