ЈЕДНА од најпровокативнијих група са простора бивше Југославије, мајстори перформанса и ангажованог музичког стваралаштва, култни словеначки колектив "Лајбах", 4. децембра одржаће концерт за највеће фанове у београдској "Комбанк дворани".

У српску престоницу стижу у оквиру светске турнеје на којој представљају актуелни албум "The sound of music", објављен крајем 2018. Албум је настао када је "Лајбах", као први рок бенд са Запада, посетио Северну Кореју 2015, поводом седамдесетогодишњице ослобођења те земље, а садржи песме изведене том приликом, као и музику из тада снимљеног документарног филма "Дан ослобођења".

Поред нумера са новог албума, публика ће у Београду моћи да чује и највеће хитове из свих фаза бенда, као што су "Life is life", "Resistance is futile", "Смрт за смрт", "Ноw yоu will pаy", "Eurovision" и "The whistleblower", као и нове песме написане за научно-фантастични филм "Iron sky - the coming race", у режији Тима Вуоренсоле, који се тренутно приказује у европским биоскопима.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Чола 29. новембра у "Штарк арени"