Мистериозно убиство Јелене Крсмановић Марјановић заинтересовало је Предрага Гагу Антонијевића, који је, како је најавио, у марту почети снимање нове серије "Певачица".

- Сценарио ће радити Наташа Дракулић са тимом сарадника. Покушаћемо да откријемо шта се десило на насипу. Донећемо нови жанр на мале екране. И показати свет белих магова и врачева - открио је редитељ на конференцији за медије.

Ко је убио певачицу Јелену Марјановић - питање је које се најчешће постављало у медијима од пролећа 2016. У Вишем суду у Београду почело је "суђење деценије". Зоран Марјановић, супруг убијене певачице, који је оптужен за убиство, изјаснио се након читања оптужнице, да није крив.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Zoran od ubice može da postane saučesnik?

Јелена је нестала 2. априла 2016, а по проналаску њеног тела, на њеној руци није било бурме, коју иначе никада није скидала.

Према оптужници, Зоран Марјановић је са сада покојном супругом и малолетном ћерком Јаном 2. априла 2016. године око 17 сати довезао на насип у Борчи. Јелена је отишла да трчи, а он је остао са ћерком. Међутим, искористивши Јеленино поверење, Зоран ју је намамио да се спусте у подножје насипа на каналу, док је дете остало на насипу, а потом је, по наводима у оптузници, у каналу убио.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Zoran Marjanović kaže da nije kriv, advokati će koristiti i dokaze tužioca

Нова серија биће само инспирисана овим догађајем, а премијера ће бити највероватније тек на јесен 2020. године.


Телеграф.рс