За Биљану Сечивановић крај лета остаће упамћен по много лепих дешавања а свакако један од тих дана је када је истовремено публици представила свој нови хит "Љубомора" и заказала венчање са вереником Александром Недићем.

Фолк звезда и њен животни сапутник већ дуго су у хармоничној вези па су одлучили да се једно другоме зарекну на вечну верност и заказали венчање за 24. мај следеће године, а то су урадили истога дана када је и њена дуго очекивана песма коначно угледала светло дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -
Анина поп-симфонија

- Ми већ толико дуго живимо заједно и уживамо у својој љубави да је венчање било само питање термина. Пошто имамо много пријатеља и велике фамилије, гледали смо да датум буде такав да већини одговара а хтели смо и да време буде лепо, и на крају смо одаврали овај датум - рекла је Биља која је блистала од среће због свега лепог што јој се дешава.Пошто је српска Ким Катрал изузетно популарна међу колегама, очекује се да на свадби буде много људи са естраде, а ако је судити по првим реакцијама њихово весеље али и комплетну музичку сцену у следећем периоду обележиће управо песма "Љубомора".