ФОЛК Певач Аца Лукас (50) данима уназад најстрашније је прозивао и вређао своју колегиницу и до скоро добру пријатељицу Лепу Брену (57).


Певачица се у почетку није обазирала на Ацине речи, али је после десетак дана одлучила да проговори о скандалу који је потресао регион.


- Ако узмем у обзир да ме је ове године гледало пола милиона људи на концертима, да сам имала фантастичан албум, много квалитетних наступа, онда ме мишљење појединца уопште не дотиче. Када боље размислим, уопште ме више не дотиче. Волим само конструктивне критике паметних жена и мушкараца - кратко је рекла певачица.


Подсетимо, Лукас је на рачун Лепе Брене упутио бруталне увреде, а све је кренуло после фестивала "Мусиц Wеек" на ком је Аца наступио одмах после своје колегинице чији је наступ окарактерисао као "Циркус Корона".


Лукас је том приликом истакао да је Брена тражила од организатора "Мусиц wеек" фестивала да се никако не сретне са њим.


ПРОЧИТАЈТЕ И: НОВИ ЕСТРАДНИ РАТ: Аца Лукас НАЈСТРАШНИЈЕ извређао Лепу Брену


- Она је злобна, завидна и сујетна. Живи као г*вно, јер због своје болесне сујете доживљава дебакле од људи који сада васиона. Не може да поднесе да је историја, па је, глумећи лажну величину, тражила од организатора да док она не прође, Лукас буде затворен у бекстејџу. Криво јој је што пева пре Лукаса, јер би у супротном певала пред празном пољаном - пише у Лукасовој преписци.