Ексклузивци издавачке куће “Bassivity Digital” - Сара Јо, Senidah и Coby наступили су 25. августа на затварању Music Week Фестивала у Београду пред више од 120,000 људи!

Маса је у глас певала хитове "Слађана", "Мишићи", "Лето је", "Бисери из блата", "Без сна", "Мили, мили", песме које су обележиле ово лето, а познати музичари нису крили одушевљење фантастичним реакцијама публике.

Њихови наступи ушли су у историју као најпосећенији музички перфоманси који су се догодили на Ушћу, чувеном концертном и фестивалском простору у нашој земљи.

"Цобy, јеси ти радио траку?" одјекивало је Ушћем пре сваког хита, а аутор овог слогана, репер Слободан Вељковић Цобy уживо је извео своје највеће хитове уз гласно певање и скандирање публике. Треп краљица Сенидах све је изненадила својим изгледом, а са првим тактовима песама "Слађана", "Црно срце", "Аман" и "Без тебе" изазвала је потпуну еуфорију.

Наступом на Music Week фестивалу, њихова млађа колегиница Сара Јо показала је да може да стане раме уз раме са највећим светским звездама. Осмишљене кореографије и ефектан костим, употпунили су извођење њених највећих хитова “Немам времена за то”, “Без сна” и “Мили, мили”, током којих је публика често била и гласнија од Саре.


У недељу су се на Ушћу окупили припадници свих генерација, од којих су неки по први пут били у прилици да уживо виде наступе тренутно најпопуларнијих извођача у региону. Чини се да је свима постало јасно да милиони прегледа њихових спотова на YоуТубе-у, у реалности значе десетина хиљада људи на наступима. Управо су Сенидах и Сара Јо, али и њихове колеге Фоx, Сурреал, Кукус, Елон, били “хеадлинер” највећих музичких фестивала овог лета. Њихов “схоwцасе” на овогодишњем ЕXИТ фестивалу учинио је да “Фусион Стаге” на коме су наступили буде најпосећенији икада!

Поред бројних наступа, сваки од ових извођача припрема и нова издања, од којих ће песма “Прави реп” коју припрема Цобy засигурно “протрести” регионалну сцену.